Wijnsma kiest voor V-Perfect WOOD technologie

Wijnsma kiest voor V-Perfect WOOD technologie

Begin dit jaar vond de testafname van de revolutionaire lasmachine SL4FF EVO WOOD plaats in de fabriek van Graf Synergy te Modena. Ondertussen draait deze machine volop bij Wijnsma kunststofkozijnen uit Drachten. Dankzij deze unieke lasmachine kan Wijnsma kozijnen afleveren van een ongekend hoge afwerking. Deze machine kan zowel de 45° V-Perfect afwerking afleveren alsook de V-Perfect WOOD afwerking. Kozijnen in de houtimitatie verbinding hoeven net zoals de traditionele 45° verbinding niet meer nabewerkt worden! Een unieke lasmachine dus.

   

“Enkele jaren terug maakten we kennis met de V-Perfect technologie. Viva Machines had meteen onze interesse gewekt. Belangrijk voor ons was dat de machine niet enkel de 45° verbinding, maar ook de hout imitatie verbinding kon lassen. Uiteindelijk bleken zowel Graf Synergy als Viva Machines in te spelen op de typische vragen vanuit de Nederlandse markt. Al gauw werd er een demonstratie vastgelegd om de lasmachine aan het werk te zien in een reële productie omgeving. Deze demonstratie was zeer indrukwekkend, en ook onze collega constructeur was ontzettend positief. Zo bleek dat de machine uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik is. Een ander belangrijk aspect voor ons is de service na verkoop, en ook hier hoorden we enkel maar positieve signalen. De beslissing om de lasmachine aan te kopen was dus eenvoudig te nemen.” Aldus Arnold Wijnsma.

KWALITATIEVE AFWERKING
Als innoverend bedrijf probeert men bij Wijnsma steeds in te spelen op de laatste nieuwe trends. Meer en meer kiezen klanten voor gekleurde profielen. Om de gelaste verbindingen netjes te krijgen, spendeerde men de nodige tijd. Alle nabewerkingen vallen weg dankzij deze revolutionaire lasmachine. Dit brengt een gigantische tijdswinst met zich mee.

  

“Wij proberen steeds oplossingen te zoeken om de productie efficiënter te laten verlopen. Dankzij de nieuwe V-Perfect technologie is er geen enkele nabewerking meer nodig. Dit geeft enkel maar voordelen in de productieflow. Profielen die afgewerkt zijn met folie en/of acryl zien er ongelooflijk netjes uit dankzij de SL4FF EVO WOOD. Met dezelfde bezetting kunnen we nu meer kozijnen maken. Niet enkel de productie verloopt vlotter, maar de lasresultaten zijn mooier en sterker ten opzichte van een traditionele lasmachine. Zo heeft men bij de verkoopafdeling een unieke troef in handen om uit te spelen.” Besluit Arnold Wijnsma.

Voor meer informatie:
VIVA Machines
Tel. +32 51 20 02 34
www.vivamachines.be
info@vivamachines.be

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief