Weekamp deuren zijn altijd veilig!

Weekamp deuren zijn altijd veilig!

Iedereen wil veilig en onbezorgd wonen. Daarom besteedt Weekamp Deuren veel aandacht aan regelgeving en veiligheid. Alle deuren van Weekamp zijn veilig en getest op inbraakwerendheid. 

Inbraak tegengaan? Weekamp deuren zijn altijd veilig! 

Iedereen wil veilig en onbezorgd wonen. Daarom besteedt Weekamp Deuren veel aandacht aan regelgeving en veiligheid. Alle deuren van Weekamp zijn veilig en getest op inbraakwerendheid. Maar het gaat niet alleen om de deur zelf. Weekamp Deuren biedt een compleet pakket inbraakwerende mogelijkheden: deuren, sloten, beslag en infrezingen, en afstemming op isolatieglas.

Iedere minuut ‘bezoekt’ ergens in Nederland een inbreker een woning. Inbraakveiligheid is dus zeer belangrijk als het gaat om deuren en hang- en sluitwerk. Dat geldt niet alleen voor de voordeur, maar bijvoorbeeld ook voor achterdeuren of terrasdeuren. 

Voor een goede inbraakwerendheid moet een deur o.a. zijn voorzien van:
-    een slot met een dag- en nachtschoot, die in een sluitkom moeten vallen
-    inbraakwerend beslag voor alle sloten
-    meerpuntssluiting in plaats van een bijzetslot
-    minstens drie inbraakwerende scharnieren.

Weekamp deurenassortiment
Weekamp heeft een uitgebreid assortiment buitendeuren. Naast kwaliteit en de mooiste deurmodellen besteden we ook veel aandacht aan veiligheid en comfort. Doormiddel van  gecertificeerde testen zijn al onze deuren uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie. Kijk op onze nieuwe website voor ons complete assortiment: www.weekampdeuren.nl

Veiligheidssloten
Naast de deur is dus ook van belang dat het hang- en sluitwerk voldoet aan de geldende inbraakwerendheidseisen. Daarom heeft Weekamp gekozen voor een driepuntsslot dat in bijna alle gevallen voldoet. Voor terrasstellen heeft Weekamp ook een inbraakveilige oplossing; de Weekamp Terrasdeursluiting. Dit systeem bestaat uit een tongstijl met opbouwespagnolet en gemonteerde sluitkommen op de vaste deur en een Weekamp driepuntsslot in de loopdeur.

Zelfs voor onze duodeuren hebben wij een inbraakveilige duodeursluiting. Deze is speciaal ontwikkeld voor deelbare deuren en bestaat uit één driepuntsslot in de onderdeur en één in de bovendeur. 

Veiligheidsbeslag 
Er zijn veel verschillende inbraakmethodes. Inbrekers proberen steeds wat nieuws. Een bekende methode is het cilindertrekken. Klik hier voor een video. Weekamp heeft speciale sloten met kerntrekbeveiliging. 

Tip: Montage beslag door Weekamp
Aan de infrezingen en montage van inbraakwerend hang- en sluitwerk worden hoge eisen gesteld. Daarom adviseert Weekamp om dergelijk sluitwerk in de fabriek te laten infrezen en monteren. Zo ontstaat er altijd een juiste en passende afwerking. 

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Onze deuren mogen toegepast worden binnen dit keurmerk

Passie voor deuren
In 1978 begonnen de broers Jan en Henk Weekamp, vaklieden pur sang, met een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart. Wat hun ogen zagen, konden hun handen maken. Deuren, trappen, kozijnen werden met veel liefde voor het vak gemaakt in een absolute topkwaliteit.
Nu, bijna 40 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds - en misschien wel meer dan ooit - onze drive. Weekamp Deuren is nog altijd een familiebedrijf waar ruim 700 professionals actief zijn. Samen maken we voor u de allerbeste deur!

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.