Veiligheid met ‘Design’ op buitendeuren en ramen

Veiligheid met ‘Design’ op buitendeuren en ramen

Geef uw buitendeuren en ramen “meer design” met het roestvast stalen veiligheidsbeslag van HAFI. 

Deze voor- en achterdeurgarnituren, rozetten en afsluitbare venstergrepen zijn qua design in één geheel af te stemmen op uw binnendeurbeslag. Voor deze eenheid hoeft u geen concessie te doen in veiligheid, deze voldoet aan de hoogst geldende norm.

Standaard zijn deze beslagen mat geborsteld maar ook als glanzend gepolijst of in zwart, messing en brons leverbaar. Vanwege extra veiligheid zijn de lang- en smalschilden en rozetten voorzien van een kerntrekbeveiliging. Zonder kerntrekbeveiliging is ook mogelijk.

Het buitenschild is 15 mm dik en kan worden voorzien van een vaste verkropte greep of een 360° vastdraaibare deurkruk. Diezelfde deurkruk komt dan ook aan de binnenzijde op het 10 mm dikke binnenschild met onzichtbare bevestigingen.

De ronde veiligheidsrozetten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar onder meer in blind (zonder PC-gat) buiten of binnen. Bij de afsluitbare venstergrepen kiest u de greep die u ook op uw deuren toepast.

Metafa Holland B.V. levert dit roestvast stalen HAFI veiligheidsbeslag in een standaard assortiment met drie veel gevraagde deurkruk modellen in PC-maten 55, 72, 92 en blind (t.b.v. algemene deuren) uit voorraad. Want een onveilige situatie wilt u snel verhelpen!

Informeer naar de mogelijkheden.
Metafa Holland B.V.
Tel. +31 (0)499  477 876
info@metafa.nl
www.metafa.nl

Dit artikel staat op de PKVW-product pagina in de Raam en Deur juni editie 4-2019.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief