Veilig Wonen Dag 14 september 2016

Veilig Wonen Dag 14 september 2016

Veilig Wonen Dag wordt op 14 september 2016 in De ReeHorst te Ede gehouden. Het evenement voor PKVW-bedrijven, leden van branches en geïnteresseerden in Veilig Wonen, bouwkundige beveiliging en het PKVW. Netwerken, trends ervaren, beursvloer bezoeken en deelsessies volgen.  

Stemmen
Tijdens de Veilig Wonen Dag worden de PKVW-prijzen uitgereikt. Eind augustus en begin september worden de nominaties bekendgemaakt. Op de congresdag ontvangen de winnaars hun prijs.
PKVW-genomineerden zijn volgens de jury op de goede weg als het om beveiliging en veilig wonen gaat. Op de Veilig Wonen Dag in Ede maakt de jury de winnaars bekend. Deelnemers aan dit congres - mét beurs - kunnen nog stemmen op hun favoriete, genomineerde product: welke fabrikant heeft volgens hen de meest innovatieve ideeën in zijn beveiligingsproduct verwerkt? Op de beursvloer worden de door de jury geselecteerde inzendingen gepresenteerd.

Op www.politiekeurmerk.nl vindt u meer informatie over het programma en kunt u zich aanmelden. Het thema is 'Innovatie tegen inbraak' en onder andere de bekende trendwatcher Richard van Hooijdonk belooft het publiek te gaan boeien.

Raam en Deur belicht op deze dag via Twitter @RD_redactie de actualiteit.
Wilt u de aanwezige Raam en Deur redactie spreken? Maak dan nu een afspraak via +31 (0)73 503 88 32 of mail: raamendeur@plancommunicatie.nl 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief