Vastdraaibaar en terugverend veiligheidsbeslag

Vastdraaibaar en terugverend veiligheidsbeslag

Metafa Holland B.V. levert al decennia lang kwalitatief hoogwaardig aluminium veiligheidsbeslag van Dieckmann GmbH. Nieuw in het assortiment is de serie Son

Dit veiligheidsbeslag in afgeronde langschilden, natuurlijk met kerntrekbeveiliging, is speciaal voorzien van vastdraaibare terugverende deurkrukken. Hierdoor is deze serie uitermate geschikt voor toepassing op houten buitendeuren
bij nieuwbouw als renovatie in zowel de woning- of utiliteitsbouw.

De serie Son heeft natuurlijk de bekende Dieckmann kwaliteit en verfijnde afwerking maar bovenal de speciale vastdraaibare terugverende verbinding van de deurkrukken. De speling op de deurkrukverbinding is verder geminimaliseerd en de terugverende veer functioneert in 4 x 90° en is hierdoor 360° toepasbaar. Afhangende deurkrukken is hiermee verleden tijd.

De serie Son is leverbaar in aluminium of roestvast staal, met twee type deurkrukken model 1300 (verkropt) en 103 (U-model). Per garnituur een bevestigingsset voor deurdikte 38-42 en  53-57 mm.

Naast de bovenstaande uitvoeringen is er ook een speciale “Paniekuitvoering” volgens EN 179 (Nooddeur) leverbaar. Ook bij deze Paniekuitvoering is de deurkruk 103P-9 ook voorzien van de speciale vastdraaibare terugverende verbinding. Model 103P-9 voldoet qua maatvoering aan de EN 179 en is o.a. geschikt voor toepassing van een 9 mm (gedeelde) vierkantstift. Uitermate geschikt bij toegangscontrole oplossingen!

Voor meer informatie:
Metafa Holland B.V.
Tel. +31 (0)499 477 876
E-Mail:. info@metafa.nl
www.metafa.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief