Twee noviteiten bij Venster Techniek

Twee noviteiten bij Venster Techniek

Dubbele aanslag en beschermkappen voor op EEAL Gealan.

Beschermkappen

In navolging van EEFD – dorpels voor houten kozijnen zijn er nu ook beschermkappen beschikbaar voor het EEAL Gealan S9000 systeem. HEBO een van de klanten van Venster Techniek kwam onlangs met deze vraag. Zij hadden de wens om hun profielen beter te beschermen tijdens verwerking en plaatsing. Door een beschermkap te gebruiken blijft de originele dorpel onbeschadigd en heeft het eindproduct een langere houdbaarheid en hogere kwaliteit.
De beschermkappen voor EEAL Gealan S9000 zijn vanaf nu beschikbaar voor alle klanten van Venster Techniek.

Dubbele aanslag 

De EEAL, dorpel voor kunststof kozijnen, is al geruime tijd beschikbaar voor verschillende profielhuizen. Deze producten vinden veel aftrek, maar ook doorontwikkeling van het product staat natuurlijk nooit stil. Zeker wanneer er een vraag uit de markt komt.
“In overleg met de klant zijn wij aan de slag gegaan om de dubbelaanslag te ontwikkelen voor buitendraaiende kunststof deuren”, laat Thomas Keizer, productontwikkelaar bij Venster Techniek weten. “Deze dubbele aanslag zorgt ervoor dat er een extra barrière ontstaat voor de wind- en waterdichting voor buitendraaiende deuren. Bij de ontwikkeling van dit product zijn wij uitgegaan van de reeds bestaande dubbele dichting voor naar binnendraaiende deuren. Veel overeenkomsten maar net een andere toepassing.”
Deze nieuwste innovatie is een aanvulling op de reeks producten voor de kunststof kozijnen en vanaf nu beschikbaar.

Voor meer informatie:
Venster Techniek
Tel.: +31 (0)314 625933
info@venstertechniek.nl
www.venstertechiek.nl

Bezoekadres
Ericaweg 9
NL-7021 PB Zelhem

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief