Ten Hulscher biedt Invited kanaal naar vakhandel

Ten Hulscher biedt Invited kanaal naar vakhandel

Barneveld, 17 november 2015 – Ten Hulscher is sinds oktober dit jaar exclusieve partner van Invited Smart Lock voor de vakhandel in Nederland. De leverancier van hang- en sluitwerk ziet volop kansen voor het op afstand bestuurbare deurslot. Gerard ten Hulscher, directeur van Ten Hulscher: “Wij zien dat er meer en meer behoefte komt aan innovatieve en slimme deurbeslagoplossingen. Het draait allemaal om gemak en daarin speelt domotica een belangrijke rol.”

René de Beer, oprichter van Invited Smart Lock, is enthousiast over de samenwerking: “We hebben allebei onze eigen expertise, maar we werken wel vanuit eenzelfde visie. Zo krijg je een gouden combinatie van innovatie van Invited en jarenlange ervaring en kennis van Ten Hulscher.”

Dealernetwerk
Die eenduidige visie van de nieuwbakken samenwerkingspartners zit in gebruiksvriendelijkheid, vorm, kwaliteit en veiligheid. Gerard ten Hulscher: “Invited creëert gemak, heeft een strak design en is veilig. Niet alleen uit oogpunt van het automatisch afsluiten, maar ook door de SKG-kwalificering. Hierdoor is Invited een uitstekende aanvulling op ons huidige assortiment die wij graag aan ons grote dealernetwerk presenteren.”

Over Ten Hulscher
Ten Hulscher is importeur en producent van hang- en sluitwerk. Het bedrijf heeft een private label GPF bouwbeslag en importeert het Engelse Kirkpatrick en het Italiaanse Mandelli. Sinds oktober 2015 heeft het bedrijf Invited Smart Lock in het assortiment opgenomen. Ten Hulscher kenmerkt zich door gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede producten in samenhang met design. Deze kernwaarden komen ook terug bij het uitgebreide dealernetwerk dat hier zorgvuldig op wordt geselecteerd.

Over Invited
Invited is een Nederlandse startup die in 2014 is ontstaan als spinoff van de Barneveldse De Beer Groep. De ontwikkeling en productie vinden plaats in Nederland. Invited richt zich op particuliere woonhuizen en de leisure - en thuiszorgmarkt. Momenteel is het slot uit te breiden met een wandschakelaar en keypad met cijfercodes. Daarnaast is Invited te bedienen met de stem dankzij Homey of met een smartphone middels HomeWizard. In de toekomst zal Invited het slot met steeds meer domoticasystemen laten werken.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief