Samenwerking Select Windows en vtwonen

Samenwerking Select Windows en vtwonen

Select Windows is sinds 2016 partner van vtwonen. Ook in het 20ste seizoen van vtwonen Weer Verliefd op je Huis, dat vanaf 18 februari weer 8 zondagavonden op SBS6 te zien zal zijn, zijn we zichtbaar. We bieden kijkers via een verloting ook kans op een metamorfose bij hen thuis. Bij een winactie op de website van vtwonen geven we € 1500,- kozijntegoed inclusief een duurzaam woonadvies op maat in één van onze showrooms weg. Maar natuurlijk bieden we ook kozijn inspiratie in één van de acht metamorfoses op TV in het aankomende seizoen.

Weer Verliefd op je Huis
De samenwerking tussen Select Windows en vtwonen biedt woonconsumenten een uitgelezen kans om inspiratie op te doen. Dat kan gewoon thuis op de bank: alle metamorfoses waar Select Windows bij betrokken is, zijn te vinden op de website. Raak je geïnspireerd door de prachtige transformaties en overweeg je een renovatie- of verbouwing? Kom dan langs bij een showroom van Select Windows bij jou in de buurt. Daar staan kozijnspecialisten klaar om te adviseren over kozijnen die perfect passen bij de stijl en ligging van jouw woning en bij jouw persoonlijke wensen en het kleurplan van je woning. Ook lichten ze graag de voordelen van de Select Windows Energie Kozijn serie toe; deze kozijnen zijn ook al eerder in vtwonen metamorfoses toegepast en zorgen voor extra isolatie en verlagen het energiegebruik.

Keuze voor juiste kozijn inclusief isolatieglas en binnenzonwering
Kunststof kozijnen met isolatieglas verduurzamen de woning. In isolatieglas zijn er diverse keuzes te maken. Ook hier gaan we uit van de klantwensen en de ligging van de woning. Zonwerend glas, HR++ glas of triple glas of isolatieglas met jaloezieën tussen het glas (screenline). Een mooie aanvulling is decoratieve én isolerende binnenzonwering. Wij leveren dat exact op maat met de kozijnen mee en plaatsen het vakkundig in de woning. Uiteraard is deze binnenzonwering verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rolgordijnen en plissés. Je weert de zon, brengt een extra isolatielaag aan en behoudt het zicht naar buiten op stijlvolle wijze..

Comfortabel en mooi wonen met verduurzamingssubsidie
Als je voor energiebesparende kozijnen van Select Windows kiest, heb je recht op subsidies en kan je gebruik maken van de energiebespaarlening. Ook daar kunnen de specialisten in de showroom alles over vertellen. Ze stellen graag een advies op maat op, inclusief een vrijblijvende offerte. Als je liever eerst wat extra inspiratie opdoet, kun je ons gratis inspiratiemagazine aanvragen.

Naast onze medewerking aan diverse TV-metamorfoses in samenwerking met topstylisten Frans, Eva, Fietje, Leonie en Carlein, wordt onze inbreng ook regelmatig belicht in het vtwonen-magazine en op de vtwonen-website. Ook hebben we deelgenomen aan de VT Wonen & Design Beurs, waar we onze expertise hebben gedeeld en inspiratie boden aan bezoekers.

Meer informatie over dit persbericht:
https://www.selectwindows.nl/vtwonen/

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.