Samenwerking onder de naam K&A Gevelgroep.

Samenwerking onder de naam K&A Gevelgroep.

Transcarbo Kunststof Kozijnen, Kolf & Molijn en GevelBeheer Nederland zijn een samenwerkingsverband onder de naam K&A Gevelgroep aangegaan.
 

Op deze manier ontstaat er één aanspreekpunt voor projecten, waarin zowel kunststof als aluminium kozijnen worden toegepast aangevuld met planmatig onderhoud.    
“Samen kunnen wij van advies tot en met nazorg aanbieden voor project waar kunststof en aluminium kozijnen worden gevraagd” zegt Martijn van Dijk, directeur Kolf & Molijn.
“Onze samenwerking maakt het mogelijk om onze relaties tijdens projecten volledig te ontzorgen” vult Mayco van de Wal, directeur Transcarbo, aan.

K&A staat voor Kunststof en Aluminium.
Transcarbo is één van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland en Kolf & Molijn is specialist in aluminium ramen en deuren voor seriematige projecten.
GevelBeheer Nederland is de onafhankelijke, landelijk partner op het gebied van gevelbeheer door service, onderhoud en advies.
Roland van Slooten, directeur GevelBeheer Nederland, geeft aan “door deze krachtige samenwerking staan wij garant voor grote expertise, betrouwbaarheid en continuïteit.
Samen optimaliseren wij de realisatie en planmatig onderhoud van projecten.”

Op de BouwBeurs van 4-8 februari 2019 zullen Transcarbo, Kolf & Molijn en GevelBeheer Nederland zich als samenwerkingsverband K&A Gevelgroep presenteren.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief