Samen met PKVW-bedrijven werken aan een bekend en sterk merk

Samen met PKVW-bedrijven werken aan een bekend en sterk merk

Oscar van Doorn over de nieuwe rol van CB&V binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voorzitter CB&V: Samen met PKVW-bedrijven mogen we werken aan een geweldig bekend en sterk merk.

Dynamiek creëren in het werkveld door kennis delen, motiverende audits en samen met het CCV een kwalitatief hoogwaardig eisenpakket ontwikkelen. Dit alles door betrouwbare vakmensen met veel ervaring. Het is een indrukwekkend rijtje doelstellingen dat CB&V de komende jaren nastreeft. Het zegt bovendien veel over de visie van Oscar van Doorn, voorzitter van het bestuur van CB&V. Want hij mag vanaf januari 2018 als uitvoeringspartner samen met zijn team alle aangesloten PKVWbedrijven ondersteunen bij het uitdragen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor zowel consumenten als publieke partijen. Vanzelfsprekend staan ook het handhaven van de regeling en het eisenpakket centraal. Al sinds zijn afstuderen als bedrijfseconoom is Van Doorn actief in gevels, glas en kozijnen. Inbraakwerendheid is hier onlosmakelijk mee verbonden.

Met de komst van PKVW 3.0 kan de markt nog beter bediend worden legt van Doorn uit: “Nieuw in 3.0 is de introductie van verklaringen. Men kan nu als woningeigenaar in meerdere stappen komen tot een volledig veilige woning. Hierdoor wordt het bereiken van een pkvwcertificaat voor een grotere doelgroep mogelijk gemaakt omdat het investeringsbedrag nu over meerdere stappen verdeeld kan worden.” Daarnaast mogen PKVW-bedrijven veel verwachten van het CB&V. “De wijze waarop wij auditeren is opbouwend en dus uniek. We krijgen daar nu al positieve feedback op van aangesloten bedrijven. We gaan geregeld bijeenkomsten organiseren in het land, waar we kennis delen met PKVW-bedrijven. Onderwerpen variëren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hang-ensluitwerk tot een introductie in het gebruik van social media. Ook inhoudelijk zijn er voldoende ontwikkelingen. “We blijven ons richten op een inbraakwerendheid van drie minuten, maar op basis van de behoefte van een aantal PKVW-bedrijven werken we aan een PKVW-plus regeling die uitgaat van zwaardere inbraakwerendheid van gevelelementen.

Er zijn ook andere labels/keurmerken gericht op woninginbraakpreventie.Van Doorn geeft aan dat iedereen vrij is om te kiezen voor keurmerken. Zorgen maakt hij zich duidelijk niet. “Het Politiekeurmerk geniet een sterke naamsbekendheid. De grote hoeveelheid communicatie, de voordelen bij verzekeringsmaatschappijen, de ingangen van het CCV bij de publiek-private sector, de vernieuwde inspanningen van het CB&V en het opschalen van de kennis en lokale marketinginitiatieven van PKVW-bedrijven zorgen ervoor dat we alleen maar positief vooruit kunnen kijken.

Lees het volledige artikel op: 
https://www.politiekeurmerk.nl/fileadmin/w/politiekeurmerk2015_nl/Professionals/PKVW_3.0/Oscar_van_Doorn_CBenV__JH31.10.2017_.pdf

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief