Rollecate bouwt mee aan hoogste toren in Nederland

Rollecate bouwt mee aan hoogste toren in Nederland

Rollecate, specialist in aluminium en stalen gevels en geveldelen, gaat met BAM Bouw en Techniek mee bouwen aan de hoogste wolkenkrabber van Nederland.

Rollecate heeft in samenspraak met Dam & Partners Architecten, van BAM de opdracht gekregen. “Wij mogen voor dit imposante project de aluminium kozijnen, elementen gevels en stalen kozijnen leveren” zegt Henk Sloetjes, Commercieel Directeur Rollecate, “Uiteraard zijn wij zeer verheugd en trots om dit gebouw te mogen voorzien van onze kozijnen en gevels.”

Donderdag 25 oktober is de bouw officieel van start gegaan en is deze feestelijk ingeluid. De sloop van het oude Nedlloyd Huis aan de Gedempte Zalmhaven is bijna achter de rug en de eerste heipalen zijn al aangevoerd. De eerste woningen zullen in 2022 worden opgeleverd.

De Zalmhaven omvat een toren van 215 meter, geflankeerd door twee gebouwen van 70 meter hoog. In de hoge toren komen 256 appartementen. In de lagere torens, die deels aan het nieuw in te richten openbare park aan de Gedempte Zalmhaven liggen, worden 196 appartementen en 33 eengezinswoningen gerealiseerd, in de koop- en huursector. Ontwikkelingscombinatie Zalmhaven CV (samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en ontwikkelaar en investment manager Amvest) is opdrachtgever van dit aansprekende project. Naast woningen komt er een grote gedeelde daktuin voor bewoners, een parkeergarage en mogelijk een restaurant met uitzicht over Rotterdam.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief