POLVO en LIMBURGIA bundelen krachten

POLVO en LIMBURGIA bundelen krachten

Samenwerking  onder de naam P&L Deurconcepten

Polvo BV en Limburgia Utiliteitsdeuren BV hebben besloten tot een krachtenbundeling onder de naam P&L Deurconcepten. 

P&L Deurconcepten richt zich op een totaalaanbod voor high end brand- en geluidswerende binnendeuren voor nieuwbouw in de utiliteitsmarkt.

De ondernemingen zijn daartoe hoogst complementair: Polvo levert geavanceerd hang- en sluitwerk, Limburgia is gespecialiseerd in specialistische binnendeuren met een hardkunststof (HPL) deklaag.

Meerwaarde van de samenwerking - geen fusie - wordt beoogd op het volledig en eenduidig beantwoorden van klantvragen. Oftewel: direct de beste project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw.

Arnoud van Dijk (links op de foto) en Remco Lammen (rechts op de foto), P&L Deurconcepten: “Met P&L heeft de aannemer één contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Nu zijn dat twee aparte orders die te allen tijde afstemming verdienen. Eén aanbieder voor advies, ontwerp, productie en montage reduceert faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant en klaar worden ingehangen in plaats van het achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief