NSG Group op Glasstec 2018 in Düsseldorf

NSG Group op Glasstec 2018 in Düsseldorf

De NSG Group, producent van glas onder de merknaam Pilkington, presenteert zijn nieuwste innovaties.

De NSG Group, producent van glas onder de merknaam Pilkington, presenteert zijn nieuwste innovaties op ‘s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de glasindustrie Glasstec 2018, die dit jaar van 23 t/m 26 oktober 2018 wordt gehouden in Düsseldorf.

Bezoekers van de stand (Hal 10, stand D38) kunnen kennismaken met nieuwe hoogwaardige glasproducten en innovatieve oplossingen voor een breed scala aan architectonische projecten. Zo wordt ondermeer het nieuwste vacuum isolatieglas Pilkington Super Spacia gepresenteerd.
Daarnaast zullen er veel nieuwe producten met zonwerende beglazing te zien zijn, zoals Pilkington Suncool™ Dynamic, dat is gebaseerd op Suntuitive®, en Pilkington Suncool™ Q 60/25.
Op de stand wordt ook een toekomstig raamconcept gedemonstreerd: een volledig autonoom en dynamisch werkend raamelement dat past in het SmartSkin-concept van het bedrijf Physee. Het raam bestaat uit schakelbaar glas om de lichtdoorlaatbaarheid en g-waarde te regelen gecombineerd met speciale kaders die de ruit voorzien van energie en de aansturing verzorgen met geïntegreerde sensoren. Dit prototype maakt gebruik van elektrochroom glas van het bedrijf EControl-Glas.
Getoond wordt ook de tweede generatie spiegelglas voor digitale displays in touchscreens en een speciale op chroom gebaseerde spiegel die vocht- en corrosiebestendig is. 
Daarnaast zijn er nog meer innovatieve producten en prototypen in ontwikkeling te zien. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van technologieën voor het verbeteren van of toevoegen van eigenschappen aan glasproducten voor diverse marktsegmenten. Gehard geëmailleerde panelen met een nieuwe graffitibestendige coating is hier een goed voorbeeld van en wordt op de stand gedemonstreerd.

Bezoek NSG Group tijdens Glasstec in hal 10, stand D38

Ga voor meer informatie naar www.pilington.com

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief