Nieuws-mobiel

AMI zorgt voor een boost in CO2 neutraal ondernemen

Ludieke sfeeractie de laatste dag voor de Zomervakantie 2017! Met z'n allen op de fiets naar het werk! En deze laatste werkdag gezamenlijk afgesloten met een gezellige en heerlijke BBQ  uitstekend verzorgd door Jan Aerdts Barbecue en Catering uit Velden! En als we de foto's mogen geloven ook nog allemaal op pure menskracht en niet electrisch :-)

Storax in actie voor KIKA

De Toer de Dellen vond 17 juni weer plaats in de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg.

1100 deelnemers legden dit jaar de route van ongeveer 30 km. af om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de stichting KiKa. Door de deelnemers werd er gewandeld, hardgelopen, gefietst of gestept. 

Dit jaar was het eindbedrag in totaal € 61.663. Een prachtig bedrag dat door KiKa zal worden gebruikt om d.m.v. onderzoeken de genezingskans van kanker bij kinderen te vergroten. 

Een top initiatief dat het Storax team al enkele jaren sponsort. 

Vind alle berichten keurig bij elkaar.

Op deze site is het zoeken naar berichten super eenvoudig. Rechts op de home pagina staan aan aantal rode blokjes (tags). Via de knop "meer" verschijnt er een pagina met alle "tags" die bekend zijn. Zoek de juiste op, dat kan een bedrijfsnaam, onderwerp, product etc. zijn. Enter de "tag", vervolgens verschijnen alle berichten die op de site te vinden zijn die betrekking hebben op het gekozen onderwerp. Zo bouw je als bedrijf binnen onze site je eigen pagina op.

Slechts 1 procent woningbezitters heeft concreet plan voor verduurzaming huis

Slechts 1 op de 100 huizenbezitters heeft een concreet plan om binnen een jaar de eigen woning energiezuiniger te maken. En dat is veel te weinig, stelt brancheorganisatie Bouwend Nederland. Woningeigenaren vinden de verbouwing te duur en lastig.

Renovatie en Transformatie 2016

In Den Bosch wordt dezer dagen de beurs Renovatie en Transformatie gehouden.  Raam en Deur bezocht de beurs op de tweede dag. Algemeen kan worden gesteld dat de deelnemers aan de beurs gezamenlijk zorgen voor een goede doorsnede van de aanbieders die zich bezig houden met renovatie en/of transformatie. Natuurlijk zijn er altijd producten of materialen die je ook graag zou willen zien, maar 100% dekking is nou eenmaal niet mogelijk. De opzet is ruim, met meer dan voldoende aandacht voor kennissessies. 

Pagina's

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief