Nieuws-mobiel

AMI zorgt voor een boost in CO2 neutraal ondernemen

Ludieke sfeeractie de laatste dag voor de Zomervakantie 2017! Met z'n allen op de fiets naar het werk! En deze laatste werkdag gezamenlijk afgesloten met een gezellige en heerlijke BBQ  uitstekend verzorgd door Jan Aerdts Barbecue en Catering uit Velden! En als we de foto's mogen geloven ook nog allemaal op pure menskracht en niet electrisch :-)

Vind alle berichten keurig bij elkaar.

Op deze site is het zoeken naar berichten super eenvoudig. Rechts op de home pagina staan aan aantal rode blokjes (tags). Via de knop "meer" verschijnt er een pagina met alle "tags" die bekend zijn. Zoek de juiste op, dat kan een bedrijfsnaam, onderwerp, product etc. zijn. Enter de "tag", vervolgens verschijnen alle berichten die op de site te vinden zijn die betrekking hebben op het gekozen onderwerp. Zo bouw je als bedrijf binnen onze site je eigen pagina op.

Renovatie en Transformatie 2016

In Den Bosch wordt dezer dagen de beurs Renovatie en Transformatie gehouden.  Raam en Deur bezocht de beurs op de tweede dag. Algemeen kan worden gesteld dat de deelnemers aan de beurs gezamenlijk zorgen voor een goede doorsnede van de aanbieders die zich bezig houden met renovatie en/of transformatie. Natuurlijk zijn er altijd producten of materialen die je ook graag zou willen zien, maar 100% dekking is nou eenmaal niet mogelijk. De opzet is ruim, met meer dan voldoende aandacht voor kennissessies. 

Nieuws vanaf de beurs Fensterbau

Van 16-19 maart vindt in Nürnberg de beurs Fensterbau Frontale weer plaats. Uiteraard is Raam en Deur op deze beurs aanwezig. Wij bezoeken de beurs op donderdag en vrijdag. Heeft u nieuws, belangrijke informatie en wilt u dat wij bij u langskomen laat het ons dan weten. Mail naar de redactie via raamendeur@plancommunicatie.nl en wij plannen een bezoek bij u in. 

DESTIL verkiest Intersteel als leverancier van het jaar.

Intersteel B.V. is op 28 januari uitgeroepen tot leverancier van het jaar bij DESTIL. Hiermee neemt het bedrijf uit Rhenen het stokje over van AMI B.V. dat de vorige keer de felbegeerde prijs heeft gewonnen. De criteria waarop de leveranciers worden beoordeeld zijn onder andere leverbetrouwbaarheid, prijscorrectheid en servicegerichtheid/klantvriendelijkheid. Tijdens de jaarlijkse Leveranciersbijeenkomst ontving Intersteel-directeur Gerrit Bijvank uit handen van Tim Coronel en DESTIL-directeur René Kars de bijbehorende trofee.

VELUX Groep schenkt dakramen aan lokale sportverenigingen

Voor elke sport heb je energie nodig. Daglicht en frisse lucht, evenals een gezond dieet, zorgen ervoor dat iedereen die het grootste gedeelte van zijn of haar leven binnen doorbrengt, deze energie krijgt. Iedereen die gebruik maakt van één van de vele sportverenigingen in Nederland krijgt nu de kans om deze geheel gratis lichter, comfortabeler en gezonder te laten maken. Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan schenkt de VELUX Groep in 30 landen gratis dakramen en lichtkoepels aan sportverenigingen. Ook Nederlandse sportverenigingen kunnen zich vanaf nu opgeven om hiervoor in aanmerking te komen.

VELUX als enige uit bouwbranche bij 40 meest inspirerende organisaties van Nederland

Als enige organisatie uit de bouw staat VELUX in de ‘Inspirerende 40’. Het jaarlijkse onderzoek onder consumenten brengt in kaart welke organisaties inspireren en waarom. De daglichtspecialist eindigde op nummer 14. Tony’s Chocolonely werd in het onderzoek van synergie corporate brand strategy uitgeroepen tot de meest inspirerende organisatie van Nederland. Tesla en Samsung volgen op plaats 2 en 3. De resultaten werden op 30 november gepresenteerd in een gezamenlijke bijeenkomst van de FD Mediagroep en AdfoGroep tijdens BNR newsroom.

“Duco investeert in gloednieuw trainingscentrum voor installateurs”

Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne zet het nieuwe jaar sterk in met de opening van een eigen trainingscentrum. Met de Duco Academy kan de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen zowel beginnende als ervaren installateurs voortaan van een doorgedreven én praktijkgerichte opleiding voorzien. Hiermee wil Duco de kwaliteitsgarantie van zijn ventilatiesystemen versterken.

Duco toont nieuwe geveloplossingen tijdens Gevel 2016

De jaarlijkse hoogmis voor Nederlandse architecten en bouwkundigen op het gebied van geveltechniek en- vormgeving komt opnieuw met rasse schreden dichterbij. Tijdens Gevel, dat van 27 t.e.m. 29 januari 2016 in Ahoy Rotterdam zal neerstrijken, plaatst Duco in hal 1, stand A064 zowel zijn glasvervangend ventilatieluik als zijn laatste ontwikkelingen in architecturale zonwering op een voetstuk.

Kom ook naar de Facilitair 2016!

Ook in 2016 zal Mauer® te vinden zijn op de Vakbeurs Facilitair. Wij laten onze nieuwste ELLcam® 2.0 inclusief de Mifare®-variant zien! Daarnaast onze 3***SKG-cilinder F3 en beide varianten van ons ELLocks®-beslag: online en offline. Wij staan op stand nummer 1A.070.

U kunt zich gratis voorregisteren, klik op de banner op deze site!

Grote toename lezers raamendeuronline.nl

Sinds de invoering van de nieuwe website is er een opvallende stijging te zien van de bezoekersaantallen van raamendeuronline.nl. Uiteraard verheugen wij ons daarop. Kennelijk slagen we er in om de site uw startpunt van de dag te maken. Nieuwsberichten staan doorgaans binnen een uur op de site en op ons twitter- en linkedin account. Om een constante stroom vsan nieuwsberichten te garanderen vragen wij u uw pers- nieuws- en productinfo naar ons te sturen. Wij zorgen dan voor die extra aandacht.

​De gebriker centraal stellen doen we dat eigenlijk wel echt?

Het is naast de termen ‘duurzaamheid’ en ‘innovatie’ wellicht de meest gebruikte zinsnede van het afgelopen jaar; de gebruiker centraal stellen. Na de bulk- en speculatiebouw uit de jaren ‘90 lijkt iedereen tijdens de crisisjaren het licht gezien te hebben. Daarnaast zijn we er inmiddels wel van doordrongen dat we iets moeten doen aan ons consumptiegedrag; de klimaatverandering wordt nu toch echt wel zichtbaar en met de afspraken uit de recente klimaattop in Parijs zijn stappen gemaakt om het CO2-verbruik terug te dringen.

5.000 m2 geavanceerde vliesgeveloplossingen

Wicona levert vliesgevel voor groot renovatieproject in Glasgow

Wicona heeft geavanceerde vliesgeveloplossingen geleverd voor een prestigieus renovatieproject (ter waarde van 33 miljoen Euro) van het hoofdkantoor van de Schotse politie in Glasgow. Cooper Cromar Architects kreeg de opdracht om rekening te houden met de specifieke operationele -en beveiligingseisen en tegelijkertijd gastvrij open te staan voor de lokale gemeenschap. Daarnaast moest de bouwconstructie aan de hoogst mogelijke technische en milieuspecificaties voldoen.

GEVEL 2016: het platform voor architecten en gevelbouwers

Vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil van 27 - 29 januari in Ahoy Rotterdam

De samenleving legt qua energie- en milieudoelstelling de lat hoog voor bouwend Nederland. De  opdracht om gebouwen energieneutraal te maken en de materialenkringloop te sluiten, heeft grote consequenties voor het ontwerp, de engineering en de realisatie van de gebouwschil. GEVEL 2016 is hét platform waarop de bouwprofessionals hun kennis, creativiteit en innovatie samenbrengen, om gezamenlijk de oplossingsrichtingen te bepalen.

Nieuw: dé oplossing tegen flipperen met SKG certificaat en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Er zijn situaties waarin uw voordeur niet op het nachtslot gedraaid is. Bijvoorbeeld wanneer u gewoon thuis of in de tuin bent. Of u gaat even snel een boodschap doen. Inbrekers hebben dan slechts enkele seconden nodig om uw huis binnen te komen middels het zogenaamde flipperen: met een simpel stukje plastic openen zij de deur en sluipen uw huis binnen. Vervolgens slaan zij hun slag en verlaten zonder braakschade het huis. Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden.
VOORKOM FLIPPEREN

Pagina's

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.