Nieuwe productenlijst PKVW

Nieuwe productenlijst PKVW

De versie december 2018 is gelanceerd.

De producten die op deze lijst staan, zijn na diverse inbraakwerendheidtests door een certificerende instelling geschikt bevonden om woningen mee te beveiligen conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De nieuwe Productenlijst PKVW, versie december 2018 staat op en kunt u downloaden via:.https://www.politiekeurmerk.nl/portfolio/productenlijst-pkvw-december-2018/

De wijzigingen in de productenlijst zijn in rode cursieve tekst weergegeven. De lijst met de meeste wijzigingen is lijst Y. Dit is een advieslijst met door SKG-IKOB goedgekeurde anti-panieksluitingen. De andere lijst met meerdere wijzigingen betreft lijst Q. Op deze lijst zijn de SKG-gecertificeerde sleutelkluisjes vermeld.

Alle toegangssystemen die in de zorg voor zorgwoningen toegepast kunnen worden, zijn te vinden op de lijst.

  • lijst Q: SKG gecertificeerde sleutelkluisjes
  • lijst Z: Advieslijst SKG gecertificeerde cilinders (elektromechanische uitvoeringen)
  • lijst AF: Elektromechanische meeneembeperkende producten

Voor meer informatie over de toepassing van toegangssystemen in de zorg voor zorgwoningen wordt er verwezen naar de door het CCV gepubliceerde infosheet voor zorgorganisaties Toegang tot zorgwoningen, versie november 2018. Van belang is dat er altijd overleg met de betreffende zorgorganisatie plaatsvindt.

Het CCV heeft het beheer van de Productenlijst PKVW overgedragen aan CB&V.

Bron en beeld: www.politiekeurmerk.nl

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief