Nieuwe Dynaplus® gevelschroef

Nieuwe Dynaplus® gevelschroef

De nieuwe Dynaplus® gevelschroef is de ideale schroefoplossing voor het bevestigen van houten planken op gevels, het monteren schuttingplanken of het maken van potdekselwerk.

De kleine cilinderkop op de schroef zorgt voor een nette afwerking. De cilinderkop voorkomt dat er door de schroefkop spanning in het hout wordt ingebracht. Bij gewone platkop schroeven werkt de schroefkop als een soort wig in het hout. Hierdoor ontstaat vaak na het inschroeven alsnog scheurvorming in de plank bij het schroefgat als het hout krimpt door droging. Dat wordt door deze schroef dus voorkomen. De kleine bronskleurige cilinderkop zorgt daarnaast voor een strakke afwerking in het hout en TX-drive maakt het inschroeven eenvoudig.

    

De schroef is zelfborend door de speciale diamond-point. Deze driehoek-vormige boorpunt zorgt voor maximale boorcapaciteit, met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor tot aan twee centimeter van de rand van de plank inschroeven, zonder voor te hoeven boren en zonder het hout te splijten.

Dynaplus® gevelschroeven zijn leverbaar in de maten van 4,0x40 tot 4,5x80 in bronze of met gezwarte kop.

  

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken. De bronskleurige organische Anti-Roest-coating op de schroeven beschermt ze tegen corrosie, voor een duurzaam resultaat. Dynaplus® gevelschroeven zijn de ideale oplossing voor jouw gevel of schuttingwerk.

DYNAPLUSPUNTEN:
-Kleine cilinderkop voorkomt splijten
-Zelfborend met speciale diamond-point
-Supersterk en tevens buigzaam
-Ook verkrijgbaar met gezwarte kop

Contact informatie:
Dynaplus® is een merk van schroevenspecialist Hoenderdaal Fasteners b.v uit Veenendaal. 
Wageningselaan 18
NL-3903 LA Veenendaal
Tel. +31 (0)318 539 711
info@dynaplus.nl
www.dynaplus.nl

 

Advertorial

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.