Nieuw: KERRAFRONT Modern Wood

Nieuw: KERRAFRONT Modern Wood

Alternatief voor de tijdrovende traditionele afwerkingsmaterialen. 

Dit gevelpaneel is de geschikte bekleding voor renovatie- of nieuwbouw projecten waar het onderhouds-, montagegemak en duurzaamheid van belangrijk zijn.

Tijdloos en duurzaam
Houten huizen zijn zeer populair en trekken veel aandacht en bewondering. Door het hout krijgt het huis een bepaalde natuurlijke charme en elegantie. Maar hierbij komt dat hout veel kosten en tijd met zich mee brengt in het onderhoud. Met dit nieuwe volschuim kunststof gevelpaneel heb je een tijdloos alternatief voor de traditionele afwerkingsmaterialen met een natuurlijke uitstraling. De matte uitstraling in samenhang met het aangebrachte reliëf, zorgt ervoor dat er een natuurlijke uitstraling van hout nagebootst kan worden. Hieronder zie je de warme- en grijstinten.

Dankzij de technologie van het maken van gevelpanelen die vervaardigd zijn uit kunststof, komt het voordeel dat het productieproces zo aangepast kan worden om de eindgebruiker of installateur tegemoet kan komen. Voor een snelle en gemakkelijke montage van gevelpanelen bestaat Kerrafront Modern Wood uit een dubbel kunststof sponningdeel met een werkende hoogte van 332mm en lengtes van 6000mm. Naast de afmetingen heeft elk gevelpaneel sleufgaten waar de panelen in “opgestapeld” worden voor een perfecte en waterdichte sluiting. 

Toepassing
Kerrafront Modern Wood kan toegepast worden als gevelbekleding in verschillende projecten. Het verleent zich ideaal voor nieuwbouw- en renovatieprojecten voor woonhuizen, bedrijfspanden, recreatiebouw, houtskeletbouw en unieke architectonische projecten.

 

Meer info: www.milin.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief