Moderne veiligheid met een elektronisch sluitsysteem

Moderne veiligheid met een elektronisch sluitsysteem

Burghouwt laat u kennismaken met de voordelen van een elektronisch sluitsysteem

Complete beheersbaarheid over wie en wanneer personen toegang hebben tot een appartementencomplex, utiliteitsgebouw, of ander omvangrijk complex wordt steeds relevanter. Want alleen dan kan men optimale veiligheid garanderen aan bewoners en gebruikers. Burghouwt biedt de oplossing met innovatieve elektrische sluitsystemen.

De kracht van Elektrische sluitsystemen Die flexibiliteit en beheersbaarheid realiseert men met een elektronisch toegangscontrole systeem; het bieden van een optimale doorgang voor wie recht op toegang heeft en een veilig gesloten gebouw voor wie die toegang niet gewenst of niet noodzakelijk is. Optimale veiligheid zonder concessies te doen aan het gebruikersgemak. 

Een dergelijk elektronisch sluitsysteem kan op verschillende manieren worden bediend. Men kan kiezen voor de traditionele sleutel of een handige Tag, een moderne keycard of heel modern via mobiele telefonie. Dat laatste biedt als extra voordeel dat de deuren ook van afstand zijn te bedienen. (via App of GSM)

Hoge flexibiliteit
Bij een elektronisch toegangscontrolesysteem krijgt iedere bezoeker zijn eigen unieke toegangssleutel, Tag of card, waarbij via de computer wordt aangegeven op welke tijdstippen en voor welke locaties toegang wordt verleend. Bij verandering van toegangstijden, uitdiensttreding of verhuizing is dit via de computer eenvoudig aan te passen. Werkt men met sleutels, dan kunnen deze bij diefstal of het kwijtraken ervan, direct worden geblokkeerd.

Volledige beheersbaarheid
Op die manier bereikt men een hoge mate van beheersbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Door Burghouwt in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project te betrekken, kan het sluitplan volledig aan uw wensen en gebruikersfuncties worden aangepast en haalt u het hoogste rendement en veiligheid. De vakmensen van Burghouwt – die staan voor Verstandig Bouwen – denken graag mee over de meest efficiënte en duurzame oplossing. Tevens verzorgt Burghouwt de totale uitvoering: van het samenstellen van het sluitplan, tot implementatie, uitvoering en onderhoud.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief