METHERMO®XL driedelig schuifraam

METHERMO®XL driedelig schuifraam

De Methermo®XL serie is uitgebreid met een driedelige schuifraam.

Het nieuwe schuifsysteem kan tot twee derde worden geopend met minimaal aantal profielen in zicht. Maximaal daglicht met een fantastisch uitzicht!   

Het driedelige horizontale schuifraam van Metaglas bestaat uit twee schuivende glaspanelen en één vast paneel. Hierbij kunnen de glaspanelen voor het vaste paneel worden geschoven waarmee er een opening van 66% gerealiseerd wordt. Dit in tegenstelling tot de standaard schuifpuien die voor 50% geopend kunnen worden. Het minimale design en grote glasoppervlakken zorgen voor ultiem contact tussen binnen en buiten. Wanneer de profielen in de wanden, vloer en plafonds worden verwerkt, wordt de beleving nog meer versterkt.   

De profielen van de Methermo®XL driedelige schuifraam zijn tevens geschikt voor driedubbel isolatieglas zonder afbreuk te doen aan de slanke vormen van het profiel. Esthetisch, strak en ultiem slank.   

Methermo®XL serie 
De Methermo®XL serie is hét complete ultraslanke raamsysteem waarmee mooie strakke en grote raampartijen gerealiseerd kunnen worden. Het systeem staat garant voor wonen en werken in een comfortabele omgeving waar daglicht en uitzicht hand in hand gaan met strak maar toegankelijk Dutch Design.  

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief