MACO en HAUTAU presenteren "Move PS" productfamilie

MACO en HAUTAU presenteren "Move PS" productfamilie

PERSBERICHT:

Productvernieuwing en naamsverandering "MACO Move PS”
 

De nauwe samenwerking tussen MACO en HAUTAU laat ook de eerste gezamenlijke resultaten zien in het productportfolio. Wij zijn daarom des te meer verheugd om de nieuw ontwikkelde "Move PS" productfamilie te kunnen presenteren. In de toekomst zullen al onze schuifproducten de productaanduiding "Move" dragen in combinatie met de desbetreffende versie, bijvoorbeeld "Move PS" voor parallel schuif. We nodigen u van harte uit om onze innovaties en hoogtepunten zelf te komen ontdekken op de vakbeurs Fensterbau Frontale 2024 in Nürnberg, deze is van 19-22 maart.

De nieuwe structuur brengt ook meer duidelijkheid in ons zeer breed productportfolio en vereist dat we sommige bestaande productnamen een andere naam geven. De bestaande artikelnummers worden hierdoor niet beïnvloed en blijven hetzelfde.

Een eerste voorbeeld van deze naamsverandering is ons beproefde "HAUTAU Move" beslag, dat in de toekomst "MACO Move PS" zal heten en dus opnieuw zal worden gepositioneerd. De andere productlijnen in de schuifsystemen zullen dan stap voor stap volgen. Dit zal deze transformatie enige tijd in beslag nemen, inclusief het omzetten van alle productdocumentatie. Bijgaand de reeds gewijzigde productpagina op onze website: www.maco.eu/move-ps  

Om dit proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen, maken we op onze websites gebruik van zogenaamde informatieboxen die u voor elk product de "oude" productnaam tonen, zodat u dit hernoemingsproces samen met ons zonder beperkingen kunt doorlopen. Daarnaast houden we u zoals gewoonlijk op de hoogte van innovaties en hoogtepunten.

Indien u vragen mocht hebben, dan kunt u steeds contact opnemen met uw persoonlijke MACO adviseur.

We kijken ernaar uit u persoonlijk te  kunnen ontmoeten op Fensterbau Frontale 2024 op onze stand (Hal 1, Stand 349) in Nürnberg 19 – 22 maart.

Met vriendelijke groeten

Team MACO Benelux

 

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.