Kwalitatief vergrendelen met kerntrekbeveiliging

Kwalitatief vergrendelen met kerntrekbeveiliging

Ten Hulscher – Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Geef een inbreker 30 seconden en hij is binnen. Overdreven? Helaas niet, want veel woningen zijn niet beschermd met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging. Laksheid bij het sluiten van uw buitendeur vormt de druppel die… de deur kan openen! En dat terwijl u nog zo vastberaden was om het inbraakrisico voor uw woning te verkleinen. Wacht niet langer en zorg dat u deze zomer ook op het gebied van veiligheid tot rust komt. Ten Hulscher bezorgt u een veilig gevoel met haar collectie veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Door de SKG*** kwalificatie bent u verzekerd van minstens vijf minuten inbraakvertraging. Bovendien zijn de producten in verschillende finishes verkrijgbaar.

Kerntrekbeveiliging: de kleine krachtpatser
Kerntrekbeveiliging is een klein, massief hulpmiddel dat u tussen het veiligheidsbeslag en de cilinder plaatst. De cilinder is daardoor ‘ingepakt’ en alleen het sleutelgat is nog zichtbaar. Voor indringers is het nu nagenoeg onmogelijk om het cilinderslot uit te boren of de kern uit de cilinder te trekken (vandaar de naam!). Kerntrekbeveiliging zorgt daarmee voor een extra inbraakvertraging van minstens vijf minuten. Bovendien schrikt kerntrekbeveiliging menig indringer af, zodat deze niet eens begint aan een inbraakpoging.

Het veiligheidsbeslag van uw keuze
Bij Ten Hulscher vindt u altijd veiligheidsbeslag dat past bij uw entree en de sfeer van uw woning. Er is een grote collectie buitendeurbeslag, waarbij u kunt kiezen uit een ruim palet finishes. Zo zijn onze veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging verkrijgbaar in gepolijst en geborsteld RVS, zwart en de PVD-kleuren koper, messing en antraciet. Bij de collectie veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging zijn daar de opties wit en smeedijzer zwart aan toegevoegd. Meer informatie vindt u op tenhulscher.nl, of neem contact op via 0577-462307 / verkoop@tenhulscher.nl.

Neem hier een abonnement op Raam en Deur, ontvang het blad 6 x per jaar en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.