HAUTAU ATRIUM HS 330 - Hef-schuif-beslag

HAUTAU ATRIUM HS 330 - Hef-schuif-beslag

Moderne, energiebesparende huizen hebben zulke ramen. Het raam heeft zich in de laatste jaren van een eenvoudige component in een gebouw ontwikkeld tot een bouwelement met talrijke functies en eigenschappen. De belangrijkste functie is de bescherming tegen kou in de winter en warmte in de zomer.  Om aan alle energie-eisen tegemoet te komen is daarom driedubbele beglazing niet alleen meer in passieve huizen standaard. 

Maar dikker glas betekent ook meer gewicht. Om met het raam tegemoet te komen aan alle eisen van de toekomst, heeft HAUTAU zijn hef-schuif-beslag verder ontwikkeld.

10 % krachtiger, 10 % comfortabeler
Van 300 naar 330 kg – kracht en functie bewegen het element
De nieuwe ATRIUM HS 330 beweegt zich in een hoge gewichtsklasse. Het systeem draagt nu elementen van 330 kg; 30 kg meer dan de ATRIUM HS 300. En toch merkt de gebruiker, ondanks die 30 kg, niets van het extra gewicht, dankzij de aangepaste kinematische eigenschappen. 

De functieparameters van de loopwagen werden geoptimaliseerd. Verder werd het gehele kinematische systeem van de loopwagen verbeterd voor een betere overdracht van sluitwerk op loopwagen.  Dit resulteerde in een gelijkmatige lastverdeling van de schuifvleugels bij het optillen van het element.
Het nieuwe hef-schuif-beslag is geschikt voor alle materialen en draagt vleugels tot een breedte van 3235 mm en 3300 mm hoogte. 

De HAUTAU ATRIUM HS 330 combineert functie en comfort op uitzonderlijke wijze en voegt zich daarmee optimaal in het nieuwe, op de toekomst georiënteerde HS loopwagenconcept van HAUTAU.
Meer informatie vindt u op www.HAUTAU.de

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.