Frumau commercieel directeur HMB

Frumau commercieel directeur HMB

Carel Frumau is benoemd tot Commercieel Directeur van HMB. Carel gaat zich in zijn nieuwe rol verder focussen op het versterken van de marktpositie van HMB en, in samenwerking met het MT, verder richting geven aan de koers van HMB. Uiteraard blijft hij het salesteam aansturen en een persoonlijk aanspreekpunt voor de klant.

HMB, een familiebedrijf met 35 jaar ervaring, produceert en levert hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit en gepatenteerde gereedschappen voor het compleet afhangen van deuren en ramen. Carel, inmiddels 4 jaar Commercieel Manager bij HMB, heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de bouwbranche. Hiermee brengt hij veel commerciële knowhow.

Ook bij HMB heeft hij, samen met de directie, grote mijlpalen behaald. Hij bracht verdere structuur op de salesafdeling en verscherpte het inzicht in de markt. Ook speelde hij een belangrijke rol bij een grondige digitalisering, complete rebranding en de groei van het team. Een belangrijke professionaliseringslag voor HMB, waar de mens, persoonlijke ontwikkeling, ambitie, efficiëntie en doelgerichtheid als rode draad doorheen liepen.

Het is daarom dat de Familie Oudshoorn, onder huidige leiding van Femke Oudshoorn, met veel vertrouwen samen met Carel deze stap zet. ‘Als A-merk binnen de hang- en sluitwerkbranche is het voor ons uitermate belangrijk om onze positie als betrouwbare, innovatieve en sterke partner te verstevigen’ zegt Femke. ‘Daar hoort tevens het uitbreiden van de directie bij. Carel heeft de afgelopen jaren met onder andere zijn strategisch inzicht, klantgerichtheid en professionaliteit belangrijke toegevoegde waarde geleverd. Graag willen we Carel ook langs deze weg feliciteren en kijken we uit naar een mooie en succesvolle voortzetting van onze samenwerking.’

www.hmb.nu
info@hmb.nu
Tel. +31 (0)30 686 83 30

 

 

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.