Ernst Westerhoff Business Development Manager Toegangscontrole

Ernst Westerhoff Business Development Manager Toegangscontrole

Axis Communications heeft Ernst Westerhoff toegevoegd aan het Business Development Team.

Axis versterkt daarmee de expertise voor Toegangscontrole. Axis is vanaf 2013 actief in dit veelbelovende marktsegment met netwerkgebaseerde deurcontrolesystemen en heeft sindsdien meerdere innovatieve oplossingen geïntroduceerd. De Zweedse fabrikant biedt zijn partners en eindgebruikers zo een brede keuze aan oplossingen en integratiemogelijkheden. 

Ernst Westerhoff (46) heeft bewezen ervaring in de markt en op het gebied van fysieke toegangscontrole. Bij ondernemingen als SmartSD, Allegion/Interflex en SIEMENS heeft hij een schat aan kennis opgebouwd. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor Business Development, Product Management en de verkoop van toegangscontroleproducten.

"Ik vind het fantastisch dat Ernst Westerhoff ons team komt versterken. Het is goed dat onze partners en eindklanten voortaan bij zo'n doorgewinterde expert terecht kunnen. De combinatie van toegangscontrole en videobeveiliging stelt ons in staat onze klanten innovatieve totaaloplossingen te bieden. Dit vormt een verdere stap in de ontwikkeling van onze onderneming tot aanbieder van totaaloplossingen, ook op dit gebied”, aldus Edwin Beerentemfel, Manager Business Development bij Axis Communications. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.