Een uniek design en een perfecte aansluiting

Een uniek design en een perfecte aansluiting

ECO PASS SKY axxent, de vloerdorpel voor hef-schuif-elementen van hout-aluminium van SIEGENIA.

Combineert esthetiek en barrièrevrijheid. De barrièrevrije dorpel en de integratie van de looprail in het hout zorgen voor een vlakke doorgang naar buiten en combineren dit met unieke ontwerpkenmerken, die grote glaspartijen uit hout-aluminium tot een ware eyecatcher maken. De vloerdorpel is optisch aangepast aan het materiaal van de ramen, wat resulteert in een uniform design.

Verder springt het ontwerp van de vaste vleugel in het oog. De uitsparing in de profielen van deze vleugel zorgt ervoor dat het glas helemaal tegen de vloer komt, waardoor er een maximaal glasoppervlak en een optimale lichtinval ontstaat.

De geteste inbraakwerendheid van de ECO PASS SKY axxent en de PORTAL HS, het beslag van SIEGENIA voor hef-schuifsystemen, voorkomt dat ongewenste bezoekers binnen komen. Zelfs in de RC2-uitvoering blijft de barrièrevrije doorgang behouden.

Ook de roosters voor de waterafvoer en de ontwateringsgoot sluiten qua design perfect bij elkaar aan. Een perfecte aansluiting, die gemakkelijke te verwerken is. De hoogwaardige constructie met onder andere afdichtingsplaten en bodemprofielen, aangevuld met de door de regelgeving voorgeschreven afvoergoot, zorgt voor een maximale waterdichtheid.

Voor meer informatie:
SIEGENIA GROUP Benelux
Ramgatseweg 15
Nl-4941 VN Raamsdonksveer
Tel: +31 6 13 14 3773
info-b@siegenia.com
www.siegenia.com

Deze advertrorial staat in de Raam en Deur december editie 6-2020.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief