Een moderne en mooi afgewerkte gevel met Push Pull deurtrekkers

Een moderne en mooi afgewerkte gevel met Push Pull deurtrekkers

Heb jij ook oog voor detail? Dan zijn deze moderne en smaakvolle Push Pull-deurklinken de kers op de taart wanneer je je strakke gevel wil omtoveren tot een een mooi geheel. Heb je iets in gedachten? Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Naadloze integratie
We verwerken elke aluminium deurtrekker naadloos in jouw aluminium voordeur. Zo ben jij zeker van een eenduidig en smaakvol geheel in dezelfde kleur als jouw ramen en deuren.

Altijd op maat
Kleur is niet het enige aspect waarbij we maatwerk leveren. Want naast onze standaard deurtrekkers, kan je bij ons ook terecht voor de realisatie van een eigen ontwerp - volledig gebaseerd op persoonlijke stijl en voorkeuren.

Moderne uitstraling
Aluminium zorgt voor een strakke, moderne en eigentijdse look. Door de details nauwkeurig te gaan integreren in hetzelfde materiaal, verfijn jij deze uitstraling des te meer.

Oneindig veel mogelijkheden
De aluminium deurtrekkers kunnen in elke denkbare RAL-kleur gepoedercoat worden. Zoek je een deurklink in dezelfde stijl als jouw voordeur - of verlang je net naar een opvallend kleuraccent? Geen probleem, je kan op ons rekenen.

Bovendien hebben we maar liefst zeventien verschillende soorten deurtrekkers in ons gamma - en dat zijn enkel de standaard modellen. Naast deze opties, kan jij ons ook je eigen ontwerp doorsturen… daar gaan we met evenveel liefde en plezier mee aan de slag!

Bestel je deurtrekker(s)
Meer weten over onze deurtrekkers - en de mogelijkheden die wij aanbieden? Aarzel niet om ons te contacteren. Vertel ons waar jij naar op zoek bent - en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug… mét een deurtrekker op maat! Tot snel?

Neem contact met ons op:
Push Pull is een product van
Alu-Coating bv.
Bosstraat 3
B-2960 Brecht
Tel +32 (0)3 330 17 77
Fax  +32 (0)3 330 17 75
www.push-pull.be
info@push-pull.be

Raam en Deur advertorial juli 2021.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.