Deutsche Gründlichkeit:

Deutsche Gründlichkeit:

Hefschuifpuien en Kozijnen van Gerdes Fenster und Türen GmbH. 

Al sinds 1998 levert Gerdes kozijnen, deuren en hefschuifpuien aan Nederland.
De constant geleverde kwaliteit van de inmiddels gerenommeerde VKG-Keurmerkleverancier legt de lat hoog binnen de nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Elke week verlaten 200 hefschuifpuien LivingSlide (sinds 2019) en EasySlide een van de drie fabriekshallen. Sales & Marketing Manager Anthonius Gabeler: “In totaal hebben we in het afgelopen jaar ca. 55.000 elementen gefabriceerd, kozijnen en deuren meegeteld. We zijn trots en dankbaar.” Alle elementen voldoen aan de BENG en NOM-isolatienormen, ook voor 2021.
Doordat Gerdes direct contact heeft met Schüco Polymer Technologies in Duitsland, worden de eisen van opdrachtgevers verwerkt bij de kozijnfabrikant èn profielfabrikant.
Zo heeft de LivingSlide dankzij de vleugelbouwdiepte van 82 mm bovengemiddelde Uf-waarden tot 1,3 W/(m2K) en de LivIng Variant kozijnen met inbouwdiepte 120 mm een waarde van 1,0 tot 1,1 W/(m2K).
10 jaar garantie en inbraakbeveiliging van RC2 met SKG** beslag is standaard.
Met de kozijnen en de LivingSlide speelt Gerdes goed in op de tendens van de markt: strak en slank, maar ook veilig en goed geïsoleerd.
De EasySlide heeft dezelfde maximale afmetingen met een inbouwdiepte van 167 mm en daardoor kan er een maximale glasdikte van 40 mm toegepast worden.

Er is keuze uit 150 kleuren inclusief houtnerf- en metal-look voor alle hefschuifpuien en kozijnen, met evt. Hout-Verbinding-Look (HVL).

Meer informatie:
Gerdes Fenster und Türen GmbH
Contactpersoon: Anthonius Gabeler
Tel: +49 5904 9186719 
info@gerdeskozijnen.com
www.gerdeskozijnen.nl 

Deze advertorial staat in de Raam en Deur december editie 6-2020.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief