Deurkruk met braille

Deurkruk met braille

FSB introduceert de nieuwe deurkruk 1233. Deze speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkelde deurkruk wordt gekenmerkt door optimaal gebruiksgemak en de mogelijkheid tot inscriptie in braille aan de binnenzijde van de kruk.

De deurkruk 1233 is in samenwerking met PMMT ontwikkeld. Dit van origine Spaanse ontwerpbureau richt zich op de omgeving binnen de gezondheidszorg. Om toegang tot deuren binnen gezondheidsprojecten zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben FSB en PMMT een deurkruk ontwikkeld die dankzij de lengte en vorm gebruikers het openen van deuren zo gemakkelijk mogelijk maakt. Doordat de 1233 langer is dan de meeste deurkrukken, ontstaat een hefboom waardoor het bedienen zo min mogelijk kracht kost.

Braille
Om de deurkruk ook het optimale gebruiksgemak voor slechtzienden te bieden, bestaat de mogelijkheid om de binnenzijde van de deurkruk te voorzien van een sticker met inscriptie in braille. Zo kan de functie van de specifieke deur aangeduid worden. Bovendien kan de deurkruk uitgevoerd worden in verschillende kleuren. Hierdoor kan een contrast tussen het deurblad en de deurkruk gecreëerd worden, waardoor slechtzienden de deurkruk beter kunnen herkennen.

Design
De deurkruk 1233 is toepasbaar op alle rozetten en de diverse typen deurschilden van FSB. Zo kan altijd het meest gewenste design aan de deur gekozen worden. Doordat aluminium producten van FSB uitgevoerd kunnen worden in veel eloxatie kleuren, kunnen kleuren gekozen worden die het grootste contrast met de deur opleveren en tevens het beste in het ontwerp van het gebouw passen. Bovendien is de 1233 voorzien van een terugloop, zodat de deurkruk ook in vluchtdeur-situaties gebruikt kan worden.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief