Burghouwt ontzorgt met DeurenConcept

Burghouwt ontzorgt met DeurenConcept

Deuren, hang- en sluitwerk en montage uitbesteden

Van advies tot nazorg en controle: met het DeurenConcept neemt Burghouwt klanten het hele traject uit handen op gebied van deuren en hang- en sluitwerk. Ruud Klijn, manager Projectenafdeling bij Burghouwt: “Ons DeurenConcept zorgt op bouwprojecten voor een gestroomlijnde afhandeling van alle facetten op het gebied van deuren en hang- en sluitwerk. Dat bespaart onze klanten tijd en kosten. Ook hiermee creëren we voor onze klantenkring toegevoegde waarde.”   

Met het Deurenconcept speelt Burghouwt in op de veranderingen in de bouw van de laatste jaren. De aannemer heeft tegenwoordig voornamelijk een organiserende rol. Ontwikkelen, ontwerpen en langdurig onderhoud staan daarin centraal. Zelf uitvoerend bouwen met eigen personeel komt steeds minder voor, aannemers gaan meer en meer uitbesteden.
Dat heeft consequenties voor de onderaannemer, stelt Klijn: “De onderaannemer krijgt  hierdoor ook een andere rol, namelijk een uitvoerende, met meer verantwoordelijkheden en taken.”

Uitgewerkte tools voor klanten
Het DeurenConcept van Burghouwt springt daar op in. Ruud Klijn: “Ons deurenconcept past in de veranderende rol van de groothandel; wij reiken onze klanten uitgewerkte tools aan, waarmee we ze volledig ontzorgen en toegevoegde waarde leveren. Ons DeurenConcept is onderdeel van een breder dienstenpakket dat wij als groothandel leveren. Daarbij zijn wij als één partij steeds het contact- en aanspreekpunt voor de klant.”

Oplossingen op maat
Burghouwt voorziet met het DeurenConcept aannemers en de timmerindustrie van deuren en hang- en sluitwerk, organiseert de montage en voert regie over de hele, vaak gefaseerde planning. De groothandel brengt de wensen van bouwer en opdrachtgever in kaart en combineert dat met de juiste eisen omtrent regelgeving. Burghouwt kijkt daarbij naar bedieningsgemak en gebruiksintensiteit, stelt een sleutelplan op en analyseert aspecten als vluchtwegen, geluids- en hygiënebeheersing, inbraak- en brandwering, veiligheid- en energieprestaties.
De planning en uitvoering worden eveneens door Burghouwt verzorgd. Ruud Klijn: “Bouwprojecten zijn altijd maatwerk – ook de deuren en het hang- en sluitwerk. Binnen het DeurenConcept stroomlijnen wij voor de klant dit facet van de bouw en besparen zo tijd en kosten voor die klant. En wij staan achter ons concept. Daarom geven we een gebruikersgarantie van zes jaar op de deuren en het hang- en sluitwerk.”

Professionele partners
Met van Vuuren (Grou) en Houtindustrie Ideaal (Zevenaar) beschikt Burghouwt over twee partners voor de fabricage en aanlevering van hoogwaardige deuren. Voor het inmeten, schaven en afhangen werkt Burghouwt samen met een netwerk van specialisten.
In 2018 voerde Burghouwt voor bouwbedrijf van C. van Dillen uit Culemborg het DeurenConcept in enkele bouwprojecten uit. Burghouwt rondde recentelijk samen met Van Dillen het project ‘Zorghuis Huis en Wei’ in Scherpenzeel af. Klijn: “Daarbij ging het om 225 HPL- deuren. We hebben Van Dillen geadviseerd, digitaal ingemeten en afgehangen met bijpassend hang- en sluitwerk.”
Kortgeleden werden onder leiding en regie van Burghouwt ook 106 HPL- deuren afgehangen bij ‘Kindcentrum Kiljanpad’ in Leiden. Klijn: “In beide projecten waren we in staat om voor de aannemer een goede match te maken van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.”

Ook benieuwd naar het DeurenConcept? Kijk op: www.burghouwt.nl en zoek op deurenconcept.
––––––––––––––––––––––––––––

Verstandig bouwen met Burghouwt
Burghouwt is meer dan een traditionele groothandel. Burghouwt levert klanten niet alleen A-kwaliteit producten voor de bouw, maar helpt klanten vooruit en ondersteunt ze met diensten. Vanuit de bedrijfsfilosofie ‘Verstandig bouwen met Burghouwt’ kiest het bedrijf voor langdurige relaties en een nauwe samenwerking met klanten. Ruud Klijn: “Dankzij hen kennen we de bouwpraktijk door en door. Wij stellen ons als kennispartner op, denken al aan de voorkant mee, innoveren op product- en procesgebied en bieden oplossingen die onze klanten vooruit helpen en tijd en kosten besparen. Hier gaan we echt een stap verder dan andere groothandels. Daar zit voor onze klanten de toegevoegde waarde van Burghouwt.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief