Berkvens Deursystemen winnaar 2015 in Toegangstechniekbranche

Berkvens Deursystemen winnaar 2015 in Toegangstechniekbranche

Berkvens Deursystemen is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Toegangstechniekbranche.  Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Berkvens BV heeft een enorme expertise en ervaring op het gebied van binnendeuren en -binnendeursystemen. Het geldt als een van de leidende bedrijven op dit gebied en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Berkvens Deursystemen is specialist op het gebied van binnendeuren, kozijnen, hang- en-sluitwerk en schuifdeursystemen, met een zeer uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit. Berkvens biedt oplossingen voor een diversiteit aan projecten, inclusief montage en een reeks innovatieve serviceconcepten die bijdragen aan een optimale beheersing van het bouwproces in woningbouw en utiliteitsbouw. Berkvens is opgericht in 1987, maar vindt haar oorsprong al in 1933. Het is gevestigd in Someren en telt circa 350 medewerkers. Berkvens is in heel Nederland actief, maar daarnaast ook in landen als Duitsland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Berkvens een stabiele en tegelijk vernieuwende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie zit in het DNA van het bedrijf. Berkvens is actief betrokken bij de ontwikkelingen in de bouwsector en werkt onophoudelijk aan minder faalkosten en hogere efficiency. Dit leidt tot integrale oplossingen in de bouw en totale ontzorging.’

Voorbeeld voor anderen
De jury prijst met name de vooruitstrevende mindset van het bedrijf. ‘Berkvens is altijd uitgegaan van eigen kracht en dient daardoor vaak als voorbeeld voor anderen. Zij loopt altijd voor op de ontwikkelingen, creëert zo een eigen vraag in de markt en is absoluut toonaangevend. De onderneming beschikt over uiterst moderne productiefaciliteiten, een ambitieus management en de modernste managementsystemen, gebaseerd op integraal performance management. Met methodieken als Kaizen en Root Cause Analysis is zij continu lerend en gericht op verbetering’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Berkvens’ werknemers zijn in hoge mate betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden; er wordt gewerkt met proceseigenaren, kernteams en verbeterteams en er is hoogfrequent focusoverleg. ‘Berkvens is klant- en marktgericht en weet altijd door te dringen tot de kern van de vraag en de probleemstelling. Zij is financieel gezond en biedt totaaloplossingen met voor- en achterwaartse integratie.’ Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Berkvens uitstekend te anticiperen op de laatste ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.

Meer informatie: http://berkvens.nl/

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.