AXA deurbeveiligingsstrips

AXA deurbeveiligingsstrips

Voorkom inbraak met een koevoet, flipperen of een van de andere actuele methodes.

WAAROM U KIEST VOOR AXA BEVEILIGINGSSTRIPS

Overzichtelijk en volledig dekkend assortiment
GEEN 1-toer schroeven, de schroeven zijn altijd afgedekt en dus niet bereikbaar
Gekeurd volgens meest actuele inbraakmethodes!
Door innovatief ontwerp net zo sterk als staal

AXA BEVEILIGINGSSTRIP VOORDEUR

AXA Designline M2
De AXA Designline (M2) kenmerkt zich door een strakke en slanke vormgeving. De strips zijn tevens eenvoudig in te korten tot de gewenste lengte.

Montage
Wanneer de Designline gemonteerd is, valt deze bijna in het geheel weg binnen het kozijn. Doordat u geen gebruik hoeft te maken van anti-inbraak schroeven (de 1-toer schroeven) zijn de strips ook eenvoudig weer te demonteren.

Ontwerp
Door het slimme ontwerp kan de Designline zich qua sterkte en veiligheid gemakkelijk meten met in de markt bestaande alternatieven. Vanzelfsprekend zijn de schroeven niet zichtbaar, wat het geheel een nog rustiger beeld geeft.

 AXA BEVEILIGINGSSTRIP ACHTERDEUR

AXA Designline M3
Ook de AXA Designline (M3) voor achterdeuren wordt gekenmerkt door een slank design. De strips zijn ontworpen voor achterdeuren met een terugligging tussen de 0 en 25 mm.

Unieke afdekstrip!
Uniek is de wijze waarop de schroeven afgedekt worden. Dit gebeurt door middel van een aluminium afdekstrip, die na montage vanaf de zijkant over de schroeven geschoven wordt.

Voordelen
In tegenstelling tot andere alternatieven in de markt, hoef je de deur dus nooit uit het kozijn te lichten om een afdekstrip er vanaf onder of boven in te schuiven.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief