Amanda Knol treedt toe tot VKG-bestuur

Amanda Knol treedt toe tot VKG-bestuur

Amanda Knol, is tijdens de algemene ledenvergadering van het VKG toegetreden tot het VKG-bestuur.

De afgelopen 2,5 jaar zat ze al in de werkgroep die plannen maakt voor de toekomst van het VKG en was ze tevens actief in de pr- en marketingcommissie van deze branchevereniging. Nu het bestuur een verjonging voor ogen heeft, is ze samen met een aantal andere jongere ondernemers uit de werkgroep gevraagd om in het bestuur deel te nemen.

Contact met woonconsument
“Als ik daarmee iets kan bijdragen voor de branche, doe ik dat natuurlijk graag,” vertelt Amanda die inmiddels 16 Select Windows partners aan zich heeft gebonden. Kennis van de branche heeft ze dus meer dan genoeg. Vanuit de eigen fabriek GevelNed heeft ze via de partners veelvuldig contact met de woonconsument. Amanda merkt in deze contacten dat kunststof kozijnen soms nog steeds een onterecht negatief imago hebben. “Het is van belang dat we samenwerken om dit imago te verbeteren. Het VKG speelt daarbij een belangrijke rol.”

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Het VKG is de enige brancheorganisatie voor bedrijven die kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien produceren en leveren. “Het VKG keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid,” vat ze kort samen. “Die zekerheid verdient de woonconsument zodat ze iets hebben om op terug te kunnen vallen, als dat nodig is. Daarom hanteren wij bij Select Windows de strikte voorwaarde dat al onze partners, de fabriek én alle monteurs VKG-gecertificeerd moeten zijn.”

Strenge kwaliteitseisen
Amanda licht toe: “Wij verkopen weliswaar vanuit onze eigen fabriek extra verstevigde Schüco kozijnen, maar een vakkundige montage is het allerbelangrijkste. De consument weet gewoon: als een bedrijf en de monteur een VKG keurmerk hebben, dan voldoen de kozijnen aan de strengste voorschriften en kwaliteitseisen en zit je goed. Een waardevolle graadmeter voor de eindgebruiker dus die belangrijk is voor de branche.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief