Alles onder controle met de Yale Smart Living alarmsystemen

Alles onder controle met de Yale Smart Living alarmsystemen

Beveiligingsspecialist Yale brengt de slimme beveiliging van woningen naar een hoger niveau 

Beveiligingsspecialist Yale brengt de slimme beveiliging van woningen naar een hoger niveau door gebruikers de volledige controle te geven met haar nieuwe serie Smart Living alarmsystemen
 

Met de Yale Smart Living alarmsystemen kun je jouw alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen én bedienen via je smartphone of tablet met behulp van de ‘Yale Smart Home’ app. Wanneer het alarmsysteem geactiveerd wordt, ontvang je direct een melding op je smartphone per e-mail, pushbericht of zelfs sms. En dit alles zonder maandelijkse abonnementskosten. Zo ben je altijd op de hoogte van de situatie thuis en is het gemakkelijker dan ooit om optimaal te profiteren van een slim beveiligingssysteem.

De alarmkits van Yale kunnen worden uitgebreid met extra accessoires, zoals een stekkerschakelaar om bijvoorbeeld een lamp op afstand aan en uit te zetten of een videocamera met bewegingssensor om beelden te bekijken van je huis. Je kunt zelfs een Yale Smart Door Lock op je voordeur monteren en iemand op afstand toegang geven tot jouw woning. 

Met de nieuwste Smart Living alarmsystemen is het niet nodig om kabels te trekken. Alle accessoires zijn draadloos. De alarmsystemen worden geleverd met accessoires die vooraf gekoppeld zijn aan de Smart hub en daardoor zeer eenvoudig te installeren.

Het assortiment bestaat uit vier kant-en-klare alarmkits die geschikt zijn voor verschillende soorten huiseigenaren. Afhankelijk van de wensen kun je kiezen uit een basissysteem met bedieningspaneel of de Smartphone alarmsystemen die te bedienen zijn met een app. Het is zelfs mogelijk om het alarmsysteem gedeeltelijk in te schakelen, terwijl je in de rest van het huis vrij kunt rondlopen.

Dennis de Vroe, Product Manager Smart Door Locks, vertelt: “Bij de ontwikkeling van de Yale Smart Living alarmsystemen is rekening gehouden met de gebruiker. Daarom is de bediening op afstand nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden, terwijl het hoge beveiligingsniveau en de betrouwbaarheid gewaarborgd blijft.”

Kijk voor meer informatie en het volledige assortiment van Smart Living op www.yalelock.nl/smartliving 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief