Zwaluw Hybriseal 306 Coating dicht naden en kieren naadloos af

Zwaluw Hybriseal 306 Coating dicht naden en kieren naadloos af

Den Braven introduceert Zwaluw Hybriseal® 306 Coating. Deze hybride verspuitbare en kwastbare coating is ontwikkeld om naden en kieren tussen bouwmaterialen snel en naadloos af te sluiten. De coating is tevens geschikt om luchtlekken te dichten en helpt gebouwen luchtdicht te isoleren. Ook in de auto industrie is de elastische coating een goede keus om naden tussen componenten af te dichten.

Hybriseal® 306 Coating dicht snel en naadloos alle vormen en aansluitingen op de bouw af, zelfs als de ondergrond licht vochtig is. De coating kan eenvoudig verwerkt worden met een kwast. Het product kan overschilderd worden met watergedragen en met de meeste 2-componenten verven.
In de automotive industrie dicht Hybriseal 306 Coating naden tussen componenten, zowel bij carroseriebouw als reparatie. Zwaluw Hybriseal 306 Coating is verkrijgbaar in koker, worst en emmer in de kleur grijs.
 
Duurzame elastische luchtdichte aansluiting
Hybriseal 306 Coating is snel en schoon te verwerken en niet corrosief ten opzichte van metalen. De coating hardt snel uit, is krimp- en blaasvrij, zonder isocyanaten en siliconen en blijft duurzaam elastisch. Een correct aangebrachte laagdikte van 4mm levert een duurzame elastische luchtdichte aansluiting op. Kijk voor meer informatie op de website.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief