Venster Techniek ontwikkelt probleemloze deur.

Venster Techniek ontwikkelt probleemloze deur.

Veel voordeuren blijken in Nederland niet genoeg wind- en waterdicht. Venster Techniek pakt het probleem bij de kern aan.

Het vernieuwde deurconcept dat perfect sluit
Tijdens de vakbeurs Gevel 2018 in Rotterdam toont Venster Techniek voor het eerst het uniek gepatenteerde deurconcept, de VTS Door. De officiële onthulling zal op dinsdag 23 januari om 11:00 uur plaatsvinden, tijdens de opening van Gevel 2018 op de stand 01.A042. Bezoek de stand van Venster Techniek en maak kennis met dit unieke deurconcept. Naast kennismaking met deze probleemloze deur licht de innovatieve partner voor de kozijnindustrie, graag toe waarin zij het verschil maken.

VTS Door ©
Veel voordeuren blijken in Nederland niet genoeg wind- en waterdicht. Venster Techniek pakt het probleem bij de kern aan. Met dit uniek gepatenteerde deurconcept VTS Door© presenteert het bedrijf vernieuwde detailleringen om de bouwfysische presentatie te verbeteren. Deze probleemloze deur is naast wind- en waterdicht, ook altijd inbraakwerend, ook bij een kromtrekkende deur van 8 mm. Het deurconcept is een product van VT Systemen, de dochteronderneming van Venster Techniek.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief