Venster Techniek lanceert inhaakprofiel voor kunststofkozijnen

Venster Techniek lanceert inhaakprofiel voor kunststofkozijnen

Venster Techniek heeft een aanpassing gedaan op het EEAL systeem specifiek voor het inhaken van kozijnen.

Vanaf nu kunnen alle EEAL-dorpels geleverd worden als inhaaksysteem.Dit komt zowel voor bij renovatie als bij het plaatsen van een kunststofkozijn in een
stelkozijn. Het nieuwe EEAL-inhaakprofiel kan letterlijk in de bestaande dorpel of stelkozijn ‘worden gehaakt’. De dorpelbreedtes zijn gelijk aan het profielhuis, de inhaaksponning is standaard 20 mm diep en de aanslagneus heeft de dezelfde afmeting als die van het profielhuis. Voor een perfecte aansluiting en afdichting is in de neus een speciaal dichtingsprofiel aangebracht.

Deze glasvezelversterkte onderdorpel kan, net als bij de EEAL dorpels, voorzien worden van een dubbele aanslag, dit betekent een verbetering van de wind en waterdichtheid. Daarnaast is het mogelijk om direct op de onderdorpel te beglazen, geen stapeldorpel meer nodig, dat zorgt voor een strak aangezicht en is vele malen sneller te verwerken. Ook het toevoegen van een extra dichting bij de naar binnendraaiende deuren is mogelijk. Het inhaakprofiel is dus uitermate geschikt voor renovaties, maar beschikt daarnaast over de voordelen van het originele EEAL-systeem.

Venster Techniek werkt dagelijks aan de doorontwikkeling van haar producen. Alle dorpelsystemen worden in eigen beheer geproduceerd. Door theorie en praktijk aan elkaar te koppelen kunnen wij als geen ander schakelen en meedenken in specifieke oplossingen. Daarnaast worden alle dorpelsystemen met eigen transport vervoerd. Dit zorgt voor flexibiliteit en dit minimaliseert transportschade.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief