Veiligheid staat voorop!

Veiligheid staat voorop!

Metafa presenteert noviteiten op Polyclose 2020
 

Bij alles wat Metafa Holland doet of op de markt brengt, maakt het bedrijf haar belofte steeds weer waar. “Veiligheid staat voorop! Dat is al jaren de bekende slogan van ons”, zegt Marco Spruijt, projectadviseur/ productmanager van Metafa Holland.
Tijdens Polyclose 2020 laat Metafa Holland zien dat het continu werkt aan veiligheid in alle productgroepen die ze levert. Spruijt: “Bij de cilinders en het deurbeslag is inbraakwerendheid de eerste prioriteit voor een zo hoog mogelijke veiligheid. Hiermee bieden we de klant de hoogst mogelijke kwaliteit.”

Veiligheidsbeslag
Metafa Holland presenteert zich in Gent met nieuwe producten op stand 1676. “Bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag in aluminium en roestvast staal; natuurlijk met kerntrekbeveiliging. We tonen daar ook varianten die geschikt zijn gemaakt voor de series Alpha en Rombus. Deze kunnen nu vervangen worden zonder extra bevestigingsgaten en dat vergroot het montagegemak.”
Daarnaast vindt de bezoeker profielcilinders, ‘design’-modellen roestvast staal binnendeurbeslag, Keyline sleutelmachines en enkele noviteiten.

Belgische markt
Metafa Holland gebruikt Polyclose 2020 ook om de Belgische markt te overtuigen van de meerwaarde van kerntrekbeveiliging. “In België gelden geen normen als het gaat om inbraakwerendheid van sloten of cilinders. Toch bieden producten die voldoen aan onze SKG-normen ook daar toegevoegde waarde. Daarom willen wij het ook op de Belgische markt meer onder de aandacht gaan brengen.”

Vluchtdeuren naar EN 179
De combinatie van veiligheidsbeslag in vluchtdeuren die voldoen aan EN 179 wordt steeds vaker gevraagd. Spruijt: “Maar dan wel met het juiste deurkrukmodel. Dat betekent dat de kruk minimaal 40 mm teruggebogen moet zijn. De norm EN 179 is al sinds 2003 een geharmoniseerde Europese norm, of beter gezegd eis. Samen met veiligheidsbeslag inclusief kerntrekbeveiliging van Dieckmann bieden wij nu deurkrukmodellen naar EN 179. Met als extra pluspunt de verbeterde vastdraaibare geveerde verbinding. Ook te zien op onze stand.” 

Keyline
Metafa toont ook een aantal machines van Keyline. “Zoals de Camillo Bianchi Reader Advanced. Daarmee kan een slotenmaker zeer snel en eenvoudig het sleutelprofiel scannen. Binnen 20 seconden zijn de te gebruiken kopiesleutels zichtbaar op het 7-inch touchscreen. Alternatieve merken zoals Silca, Boerkey en JMA worden ook weergegeven. En in combinatie met onze speciale codekaartjes kan de slotenmaker de juiste kopiesleutel snel aan de sleutelwand terugvinden.”

Jean-Marie Pfaff
Speciale gast in de stand van Metafa Holland is oud-doelman Jean-Marie Pfaff. “We zijn recent een samenwerking met hem gestart vanuit Pfaffenhain. Met als propositie dat we beide nummer 1 in beveiliging zijn. Jean-Marie Pfaff als doelman en Pfaffenhain als cilinderleverancier.” Zowel bij de fabriek van Pfaffenhain als die van Dieckmann is inmiddels een film met Pfaff gemaakt. Spruijt: “Deze films zijn tijdens de beurs continu in onze stand te zien. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om op de foto te gaan met deze legendarische doelman.”
Bezoek Metafa Holland van 15 tot en met 17 januari 2020 tijdens Polyclose in Gent op stand 1676.

Contactgegevens:
Metafa Holland B.V.
Ekkersrijt 1311-1313
5692 AJ  Son
Tel. +31 (0)499 - 477 876
E-mail: info@metafa.nl
www.metafa.nl

Deze Close-Up staat in de Raam en Deur editie 6-2019.

 

 

 

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief