Uitbreiding bij Metafa Holland BV.

Uitbreiding bij Metafa Holland BV.

In personeel en van Keyline sleutels en sleutelmachines.

Per 1 november 2018 zijn Erwin Sluijer en Erik Borst (gezamenlijk 60 jaar ervaring), in dienst getreden bij Metafa Holland BV.
Zij gaan vol gas bij het Metafa Team in de buitendienst zich bezighouden met de verkoop van Keyline sleutels en sleutelmachines. 
Voor de verkoop binnendienst is Geert Timmermans verantwoordelijk. Hij heeft vele jaren ervaring op sleutel- en sloten gebied.

Het merk Keyline sleutelmachines maakt nu, naast de bekende merken Hafi, Dieckmann en Pfaffenhain, onderdeel uit van het assortiment van Metafa Holland BV. 
De top 1000 van zowel de Keyline blinde sleutels als de sleutelmachines liggen op voorraad in het nieuwe Keyline magazijn in Son. Daar is door de uitbreiding ook de nieuwe Keyline showroom te bezoeken.
Ook op het gebied van autosleutels en het uit voorraad leveren van sleutelhangers en sleutelkappen/sleutelringen is Metafa Holland BV het aanspreekpunt.
Op de BouwBeurs 2019 te Utrecht wordt het vernieuwde assortiment op een hele nieuwe stand van maar liefst 100m2 gepresenteerd.

Op de foto v.l.n.r. Erwin Sluijer, Geert Timmermans en Erik Borst.
 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief