Trending alternatief voor de traditionele stenen muur.

Trending alternatief voor de traditionele stenen muur.

Ga je bouwen of renoveren? Nieuw op de markt: aluminium gevelbekleding. 
  
Geef je huis een moderne touch met de "mato" aluminium gevelbekleding

 

Er is niets zo bepalend als de gevelbekleding voor de uitstraling van je huis. Met enorm veel mogelijkheden - zoals hout, steen, groen of PVC - wordt de keuze er niet makkelijker op. Wie daarentegen voor aluminium kiest, gaat resoluut voor strak en eigentijds. En dat is precies waar mato voor staat.

Revolutionair kliksysteem
De gevelbekleding van mato bestaat uit verticale of horizontale profielen die er onzichtbaar op geklikt worden. Dat kliksysteem maakt hét verschil ten opzichte van standaard gevelbekledingen. Het grote voordeel is dat beschadigde profielen eenvoudig vervangen worden zonder de volledige gevel te moeten verwijderen. Heel flexibel dus! 

Spelen met kleur
Nog een groot voordeel: de aluminium achterwand en de profielen kunnen in een verschillende RAL-kleuren gelakt worden. Een combinatie van profielen in meerdere kleuren is ook mogelijk. Dit zorgt voor spectaculaire resultaten met een strak lijnenspel.

Daarnaast kies je voor profielen in verschillende groottes en varieer je met de afstand tussen de profielen. Zo geef je je huis een speelse twist.   

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief