Ten Hulscher start met GPF schuifdeursystemen

Ten Hulscher start met GPF schuifdeursystemen

Elke ruimte krijgt karakter met haar unieke loftdeursysteem.

De opkomst van loftdeuren is enorm. Op steeds meer plekken in het interieur vindt u deze opvallende schuifsystemen terug. Als alternatieve en-suitedeuren, afsluiting van de (voorraad)kast of tussen de slaap- en badkamer. Elke ruimte krijgt karakter met haar unieke loftdeursysteem. Ten Hulscher springt in op deze trend met een bijzondere collectie schuifdeursystemen van het merk GPF bouwbeslag.

Wat is een schuifdeursysteem?
Een loftdeur kenmerkt zich door haar opvallende uiterlijk. De ophanging van de schuifdeur wordt niet weggewerkt in de muur, maar is duidelijk zichtbaar op de wand. Het systeem is een graag geziene gast in appartementen en industriële interieurs vanwege haar robuuste uitstraling. Door de variatie in vormen en kleuren laat de schuifdeur zich ook van een andere kant zien en past ze uitstekend in moderne en landelijke woningen. Het grote voordeel van dit systeem: de deur heeft geen draairuimte nodig, maar schuift langs de wand.

Combineren en variëren voor de schuifdeur van uw keuze
De raildeursystemen van GPF bouwbeslag bestaan uit losse onderdelen die u als klant eenvoudig kunt samenvoegen. Zo ontstaat een persoonlijk schuifdeursysteem dat gebaseerd is op uw eigen keuze. Van schuifdeurrail tot deurhangers: elk product kiest u uit een ruime collectie artikelen. Stuk voor stuk variërend in stijl en grootte, zodat er legio mogelijkheden ontstaan voor uw interieur. Loft living op z’n best!

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief