Ten Hulscher Italiaans design met Mandelli deurbeslag

Ten Hulscher Italiaans design met Mandelli deurbeslag

Wie denkt aan Italië, denkt aan mooie auto’s, prachtige fashion en de lekkerste koffie. Maar wat is een auto zonder blinkende velgen? Een mooie jurk zonder tas? Precies dat is de gedachtegang van Ten Hulscher. 

Italiaans design in optima forma
Met de deurkrukken van Mandelli toont Ten Hulscher de charmante kant van Italië. De collectie bestaat uit smaakvol deurbeslag met opvallende designs en perfecte vormen. Zo is het middenstuk van de schitterende Mandelli Paros gemaakt van marmer, terwijl de Mandelli Zeit juist vervaardigd is uit massief messing. Elke deurkruk komt van de hand van de topdesigners van Mandelli. De Nederlander Piet Billekens is één van hen. Bekijk een overzicht van het werk van de designers, lees hun verhaal en ontdek welke kunstwerken van wiens hand zijn.

Zoveel aandacht voor een deurkruk: is dat nodig?
Deurbeslag is onmisbaar om een deur goed te kunnen openen en sluiten. Daarbij is het een smaakmaker in het geheel: een onderdeel dat zeer bepalend is voor het interieur. Vergelijk het met een goed glas wijn bij een fijn diner. Deurbeslag maakt een ruimte compleet. En dat Italianen als geen ander weten hoe ze een stijl moeten verfijnen, toont Mandelli’s assortiment. Hun uitgebreide collectie deurkrukken – van klassiek marmer tot tijdloos chroom – geeft uw deur grote waarde!

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief