Supersnel monteren met uniek Fast-Click-systeem

Supersnel monteren met uniek Fast-Click-systeem

AXA Premium project binnendeurbeslag.
Klik en klaar: met AXA’s nieuwe Premium project binnendeurbeslag zet men zelfborgende krukken in een handomdraai vast op gemonteerde schilden. Zonder gereedschap. Dat is mogelijk, dankzij het intelligente, door AXA zelf ontwikkelde Fast-Click-systeem, waarmee op de bouwplaats in één simpele montagehandeling een vast-draaibaar veerondersteund beslag ontstaat. Richard Griffioen (Marketing) van AXA: “Daarmee boek je enorm veel tijdwinst op de bouwplaats.”

Slim zijn op de bouwplaats levert voordeel op. Die gedachte staat aan de basis van AXA’s nieuwe Premium project binnendeurbeslag. AXA’s innovatieve beslag maakt het mogelijk om binnendeurkrukken op projecten supersnel te monteren. Met één simpele klik. Dat dankt het modulaire projectbeslag aan het door AXA ontwikkelde en gepatenteerde Fast-Click-systeem. Martijn Terlouw (productontwikkelaar) van AXA, legt uit hoe het werkt: “De essentie van ons nieuwe Premium project binnendeurbeslag is dat we schild en kruk van elkaar hebben losgekoppeld – pas op de bouwplaats komen die twee weer samen. Daar klik je in één simpele beweging onze kruk met Fast-Click-systeem probleemloos op het al in de binnendeur gemonteerde schild. De krukken zijn uitgerust met een speciale krukveer die het slot ondersteunt en zorgt dat de kruk niet gaat doorhangen.” Het AXA Premium project binnendeurbeslag is uniek wat betreft kracht en torsiekracht: Het nieuwe beslag voldoet aan de norm NEN-EN 1906, gebruiksklasse 4. Eventuele extra belasting van de kruk wordt afgevoerd via het schild en ontziet de krukstift, zodat beslag en slot probleemloos blijven functioneren. Het AXA Premium project binnendeurbeslag is geschikt voor deuren met een dikte van 38 tot 45 mm. Voor binnendeuren met een deurdikte tussen 48 en 55 mm is er een aparte montageset.

AXA’s nieuwe Premium project binnendeurbeslag is sinds begin mei verkrijgbaar. AXA ontwikkelde het modulaire beslag om de problemen van de conventionele verwerking van binnendeurbeslag op de bouwplaats te ondervangen. In projecten wordt de binnendeur compleet voorgemonteerd – behalve het beslag. Want dat zijn kwetsbare, uitstekende delen. De montage van het beslag gebeurt op de bouwplaats. En dat kost tijd. Zeker op grote projecten met tientallen of honderden binnendeuren.
Die tijd bespaar je met het Fast-Click-systeem in AXA’s Premium project binnendeursysteem. Fast-Click reduceert de montage op de bouwplaats tot één simpele klik, zonder gebruik van gereedschap. Daarmee boek je enorm veel tijdwinst. Ideaal ook voor deurmontagebedrijven die in hun eigen werkplaats een deur al voorbereiden. Bijkomend voordeel: het schild in AXA’s Premium project binnendeurbeslag is aan de achterzijde volledig glad. Verzinking van het schild in de deur is niet nodig. Daar hoef je in de timmerfabriek dus ook geen extra CNC-bewerking voor uit te voeren.

Ook logistiek biedt AXA’s nieuwe binnendeurbeslag tal van voordelen.Richard Griffioen: “Door het modulaire systeem liggen er geen volledig samengestelde sets op voorraad, maar losse schilden en krukken. Hierdoor kan het aantal voorraadposities beperkt blijven.Wij transporteren niet meer één setje deurbeslag per doos, maar één doos waarin meerdere schilden zitten, voor de montage in de fabriek, en een tweede doos waarin zich meerdere krukken met het Fast-Click-systeem bevinden, voor op de bouwplaats. Zo maken we een behoorlijke slag in de efficiency van het transport. Ook dat is slim en zorgt voor voordeel op projecten.”

AXA’s Premium-project binnendeurbeslag
Modulair beslag biedt combinatievrijheid kruk/schild
Fast-Click-systeem voor supersnelle montage, zonder gereedschap
Vast-draaibaar, veerondersteund beslag. Logistieke voordelen, zoals beperkt aantal voorraadposities en slimme verpakking
Voldoet aan NEN-EN 1906, gebruiksklasse 4
Voor binnendeuren van 38 tot en met 45 mm
Montageset voor deurdiktes tussen 48 en 55 mm

Voor meer beeld van het Fast-Click-systeem zie het artikel in Raam en Deur 3 op pagina 41 via de link: www.raamendeuronline.nl/digitaal
Wilt u een abonnement op Raam en Deur? Maak dan gebruik van de link: www.raamendeuronline.nl/abonneren

 

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief