Stijlvol renoveren met aluminium

Stijlvol renoveren met aluminium

In het wooncomplex ‘Stellenbosch’ in Den Haag worden 68 woningen gerenoveerd met Aliplast profielen. 

De ontwikkelaar, VvE, opteerde voor een raam- en deursysteem met een zo slank mogelijk aanzicht dat bovendien volledig vlak is. Samen met gevelbouwer en renovatiespecialist ‘Dreumel’ kozen zij dan ook specifiek om de voormalige schuiframen te vervangen door de nieuwste ‘Max Light Modern’ serie van Aliplast Aluminium Systems voor een optimale thermische en akoestische isolatie. 

De elegante en slanke ‘Max Light’ profielen zorgen voor een minimale aanzichtbreedte van 35mm die bijdragen aan de esthetiek van de woning én voor een optimale lichtinval zorgen. Deze reeks van thermisch onderbroken raam- en deurprofielen zijn geschikt voor woningen waarin strenge eisen worden gesteld aan thermische én akoestische isolatie. 

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor iedere woning, zowel renovatie als nieuwbouw, een passend profiel kan worden ontworpen. Naast de ‘Steel’ variant die uitstekend past voor de staal-renovatie bieden we een volledig vlakke ‘Modern’ versie evenals een verdikt profiel, genaamd ‘Design’, dat de indruk wekt van een vliesgevel.

Bij de ontwikkeling van het driekamersysteem werd er veel aandacht besteed aan de isolatie door gebruik te maken van een nieuwe, innovatieve technologie. Waar in de markt standaard gebruik wordt gemaakt van polyamide isolatie, wordt de ‘Max Light’ geoptimaliseerd met Noryl strips wat zorgt voor een betere thermische isolatiewaarde. Daarnaast bereikt de ‘Max Light’ uitstekende waarden op gebied van wind (Klasse C5 – NBN EN 12210)- en waterdichtheid (Klasse E1650 en NBN EN 12210) en luchtdoorlatendheid (Klasse 4 - NBN EN 12207). Bovendien beschikt het systeem ook over een weerstandsklasse 2 tegen inbraak (voldoet aan NEN 5096 & ENV 1627). 

Bovendien biedt Aliplast een kleurgarantie van 25 jaar aan die ervoor zorgt dat de kleurstabiliteit en UV-resistentie van de kleuren beter zijn en de kleuren ook een langere weerbestendigheid hebben. Informatie en voorwaarden over deze kleurgarantie vindt u terug op de website van Aliplast.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief