Schüco LivIngSlide - Hefschuifpui van Gerdes

Schüco LivIngSlide - Hefschuifpui van Gerdes

Al vanaf 1998 bedient Gerdes Fenster und Türen GmbH de Nederlandse markt met kunststof ramen en deuren. 

Bovendien staat dit familiebedrijf sinds 1977 voor “Made in Germany.” ​In de tweede fabriekshal van Gerdes Fenster und Türen GmbH worden de hefschuifpuien voor de Europese markt gefabriceerd.

LivIngSlide
Tijdens de Bouwbeurs 2019 was de Europese lancering van het hefschuifsysteem Schüco LivIngSlide. 
Het hefschuifsysteem LivIngSlide zet nieuwe maatstaven neer op het gebied van stabiliteit, voegdichtheid en slagregendichtheid en is gebaseerd op het Living Variant profiel.
Het onderscheidt zich op de markt door ingerolde lasbare EPDM-afdichtingen en HVL. Dankzij omder meer de vleugelbouwdiepte van 82 mm en de 4-kamer techniek behaalt het systeem uitstekende Uf-waarden tot 1,3 W/(m2K), waardoor het voldoet aan vele eisen van investeerders, particuliere opdrachtgevers en architecten.

Een loopwagensteun dient voor de veilige centrering en bevestiging, en garandeert een comfortabele bediening. Inbraakbeveiliging van RC2 is standaard net als 10 jaar garantie. De maximale breedte is 6.500 mm en maximale hoogte 2.800 mm, met 400 kg maximaal vleugelgewicht en maximale glasdikte van 52 mm. Er zijn twee-, drie- en vierdelige elementen te combineren: alleen de vierdelige pui heeft een tweesporige rails. 
De hefschuifpuien LivIngSlide hebben een levertijd van 2 tot 3 weken voor de standaardkleuren en HVL.

        

Over Gerdes Fenster und Türen GmbH
Al 42 jaar fabriceert en levert Schüco-premium partner Gerdes bouwelementen aan heel Europa. Met inmiddels 65 medewerkers over 3 locaties produceert Gerdes  met meerdere SKG-IKOB certificaten ca. 55.000 ramen, deuren en hefschuifpuien per jaar.

Voor meer informatie graag contact opnemen met: 
Gerdes Fenster und Türen GmbH
Anthonius Gabeler
Tannenkämpe 28
D-49838 Lengerich
Tel: +49 5904 91867 19
Info@gerdeskozijnen.com
www.gerdeskozijnen.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief