Renson : Detecto, veilig en duurzaam detectiesysteem voor Fixscreens

Renson : Detecto, veilig en duurzaam detectiesysteem voor Fixscreens

Fixscreen doekzonwering die uitgerust is met het Detecto-systeem stopt automatisch wanneer die een obstakel detecteert.

Fixscreen doekzonwering die uitgerust is met het Detecto-systeem stopt automatisch wanneer die een obstakel detecteert. De screens worden zo optimaal beschermd en gaan langer mee. De eindklant hoeft zich dus niet meer druk te maken over een vergeten borstel tegen het venster, speelgoed onder de zonwering of geblokkeerde zonwering door vorst. Het detectiesysteem maakt trouwens steeds een onderscheid tussen een obstakel en een windvlaag. Aangezien de eindlopen regelmatig automatisch opnieuw ingesteld worden, is een perfecte doekspanning op elk moment gegarandeerd.
Naast die voordelen voor de eindklant, wint de installateur heel wat tijd omdat hij bij de montage de eindlopen van doekzonwering voortaan snel en eenvoudig kan instellen en afregelen.
Het is de ‘Connect&Go’-technologie, die die snelle montage mogelijk maakt en ook onderhoud veel eenvoudiger maakt. Verder kunnen verschillende screens parallel geschakeld worden en  is het mogelijk om dit systeem te verbinden met bestaande detectoren of een domoticasysteem.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief