Raamoplossing met geïntegreerde zonwering

Raamoplossing met geïntegreerde zonwering

Spouw tussen binnen- en buitenveugel verbetert thermische isolatie, geluidsdemping en voorkomt condensatie.

WICLINE 115 AFS is een innovatieve raamoplossing met verfijnde esthetiek voor projecten die bijzonder hoge eisen stellen aan thermiciteit, akoestiek of zonwering. Het is een ideale oplossing voor toepassingen binnen de segmenten zorg, onderwijs en hotelwezen. Maar ook gebouwen binnen de drukke stadskern of in de buurt van luchthavens, treinstations of snelwegen hebben baat bij dit nieuwe samengestelde aluminium raamsysteem.

WICLINE 115 AFS combineert een binnenvleugel, voorzien van drievoudig glas, met een buitenvleugel van enkel glas. Hierdoor ontstaat een spouw tussen de beide raamvleugels. Deze holte verbetert aanzienlijk de thermische isolatie (Uw waarde onder 0,80 W/(m²K), de geluidsdemping (tot 50 dB (Rw)), reduceert de condensatie in de ruimte (gecertificeerd door het erkende testinstituut CSTB in Frankrijk).

Joris Verhiest, sales director Nederland: “Onze klanten kunnen kiezen uit twee vleugelvarianten. Wicona biedt een vleugel met integrale zonwering, die optimale prestaties en betrouwbaarheid biedt. En er is een vleugelvariant met universele groef. Deze maakt het mogelijk om te kiezen uit verschillende zonweringsystemen die op de markt beschikbaar zijn. Uniek is dat de zonwering langs vier zijden verzonken zit, daardoor geen zonlicht langs de zijkanten binnenlaat en beschermd zit binnen het systeem voor weer en vuil.”

WICLINE 115 AFS biedt de gebruiker maximaal comfort, omdat het systeem goed bereikbaar is voor onderhoud en reiniging. Dit komt door dat de buitenste vleugel onafhankelijk van de binnenste geopend kan worden.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief