Post en Eger adviseert in vluchtdeurtechniek

Post en Eger adviseert in vluchtdeurtechniek

Leveranciers van CE-gemarkeerd hang- en sluitwerk voor paniek- en nooddeuren 

Post en Eger begeleidt en adviseert bij de keuze en toepassing van hang- en sluitwerk voor paniek- en nooddeuren – desgewenst via BIMLINK, het digitale platform voor een perfecte projectafwikkeling. Speciaal voor vluchtdeuren levert Post en Eger het P+E Top-line Secure hang- en sluitwerk. Dat bestaat al 30 jaar en past zich steeds aan de actuele wet- en regelgeving aan.

De regels omtrent hang- en sluitwerk worden almaar strikter. En dan met name op het gebied van paniek- en nooddeuren, stellen algemeen directeur Gerrit Bijvank en directeur Sjaak Harms van Post en Eger. 
“Dit specifieke hang- en sluitwerk moet voldoen aan een reeks Europese eisen op het gebied van onder meer brand- en inbraakwerendheid”. De nieuwste Europese regels verlangen dat bedrijven aantonen welke prestaties hun bouwproducten leveren, met een CE-markering en een prestatieverklaring. Eindgebruikers kunnen zo precies zien welke prestaties een product levert. 
Met de producten van Post en Eger kun je er op vertrouwen dat het wat betreft de regelgeving goed zit, stelt Sjaak Harms. Voor nood- en paniekdeuren levert Post en Eger al meer dan 3 decennia P+E Top-line Secure. Harms: “Dit hang- en sluitwerk wordt voortdurend doorontwikkeld en aangepast om aan alle regels te voldoen.” 

Topkwaliteit
P+E Top-line Secure wordt vervaardigd in Zwitserland, met veel eigen specificaties. Het is ideaal voor hoogfrequent gebruik, stelt Gerrit Bijvank: “De kwaliteit van het product schuilt in de duurzaamheid. P+E Top-line Secure is getest op 2,5 miljoen cycli.” Dat zorgt voor een lange levensduur, die ook nog eens te verlengen is tot 40  à 50 jaar. Bijvank: “Je kunt dan zelfs een renovatie overslaan.” 
Naast het mechanische is ook het elektromechanische P+E Top-line Secure hang- en sluitwerk gecertificeerd op het gebied van inbraakwerendheid, tot weerstandsklasse 5.

BIMLINK
Het B2B-gecertificeerde Post en Eger adviseert en begeleidt bouwpartners als het gaat om het toegankelijk maken en vergrendelen van gebouwen – desgewenst via het door Post en Eger ontwikkelde BIMLINK. Het online platform integreert volledig met lokale Revit of AutoCAD projecten. BIMLINK geeft inzicht in de stand van zaken van een bouwproject, het hang- en sluitplan en sleutelbeheer, zowel in de bouw- als in de beheerfase. Dat is relevant voor bijvoorbeeld de gebruiksvergunning, vertelt Sjaak Harms: “Wij kunnen als enige in de branche vanuit BIMLINK alle routes zien en definiëren. Wij kunnen dus uitstekend schakelen met de opdrachtgever.”

Een aanspreekpunt
Post en Eger is voor de klant het enige aanspreekpunt wanneer het gaat om elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk, van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. Post en Eger biedt een compleet productassortiment, de nieuwste technologie en de know-how om voor elke situatie een passende oplossing te realiseren. 
Die meerwaarde van Post en Eger, dat signaleren ook klanten als De Rotterdam, Hilton Schiphol, Ziggo Real Estate en andere prestigieuze opdrachtgevers. Volgens Gerrit Bijvank kiezen deze klanten voor Post en Eger omdat het bedrijf ook zeer goed kijkt naar de exploitatie en het voorkomen van kosten op gebied van onderhoud: “Wij leveren het duurzame product dat daarbij past en wij ontzorgen. Ook in de exploitatiefase.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief