Plancommunicatie: Videoproducties.

Plancommunicatie: Videoproducties.

Videocontent is dé nieuwe manier van communiceren met uw relaties. Op uw website, in uw nieuwsbrief, noem maar op. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Al meer dan 18 jaar zijn wij actief voor Raam en Deur. Vanaf het allereerste begin zijn wij uw partner in communicatie richting raam- deur- en gevelbranche. Maar wij kunnen meer voor u betekenen. Het afgelopen jaar hebben wij de online- en offline dienstverlening, mede door de vraag vanuit de markt, fors uitgebreid met ondermeer content op Facebook, Twitter en LinkedIn. U kunt profiteren van onze database om uw boodschap te verspreiden. Maar ook op het gebied van persinformatie zijn wij graag uw partner. Denk aan persberichten voor u schrijven, redigeren en/of verspreiden, wij doen het graag. Uw nieuwsbrief opstellen en verspreiden? Laat ons uw wensen weten en u gaat merken dat Plancommunicatie werkelijk uw partner is in communicatie. 

NIEUW
Vanaf heden verzorgen wij, in samenwerking met WWW-Producties, ook videocontent. Videocontent is dé nieuwe manier van communiceren met uw relaties. Bedrijfs-, Project- en Productvideo, introducties, jubilea, symposia zijn zomaar wat voorbeelden die uw website niet alleen verlevendigen, maar videofilms op uw website verhogen ook automatich de ranking binnen Google. Niet alleen betere zichtbaarheid, maar ook een krachtig middel om naar uw relaties te communiceren. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die dit voor u kan bieden.

WWW-Producties is een jong bedrijf dat hard aan de weg timmert. Zij hebben kwaliteit als eerste prioriteit op hun activiteiten staan. Uw boodschap wordt vooraf goed met u doorgesproken om vervolgens in een script te vervatten. Zo weet u exact wat u kunt verwachten. WWW-Producties verzorgt het hele traject voor u, van opname tot voice-over. Het is zelfs mogelijk een presentatrice uw film te laten introduceren of begeleiden. Het spreekt voor zich dat uw videoboodschap volledig rechtenvrij en onbeperkt inzetbaar aan u wordt geleverd. Plancommunicate helpt u ook graag met de verspreiding van uw video.
Bel voor meer informatie: +31 (0)73 503 88 32 of mail naar raamendeur@plancommunicatie.nl

Plancommunicatie, constructieve en effectieve media

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief