PIN-KEY® dé sleutel tot zorgeloos wonen.

PIN-KEY® dé sleutel tot zorgeloos wonen.

Er nog steeds veel aandacht rondom inbraak in woningen via sleutelkastjes.
 

dé sleutel tot zorgeloos wonen!

Met de PIN-KEY® oplossing kunt u wel zorgeloos uw woning in en uit.
Het PIN-KEY® toegangssysteem verschaft u uw familie, mantelzorgers maar ook schoolgaande kinderen en werknemers op een veilige manier toegang tot uw woning of bedrijfspand. De speciale cilinder met cijferslot valt niet echt op in de deur, maar ziet er uit als een normale knopcilinder.  Door het symmetrische sleutel ontwerp kunt u de sleutel nooit verkeerd om in de knop steken. Dat lukt zelfs als het donker is!

De PIN-KEY® kan op twee manieren geopend worden, met een speciale sleutel (PIN-KEY Chip) of met een PIN-code. De code wordt ingevoerd door het draaien en indrukken van de knop. De cijfercode van uw woning of bedrijfspand is uniek. Ongewenst bezoek krijgt nu geen kans meer om uw woning/pand binnen te dringen.

De PIN-KEY® cilinder voldoet aan SKG**® en IP54, dus geschikt voor toepassing in zowel toegangsdeuren binnen als in de buitengevel. De cilinder wordt in een ‘MX’ uitvoering geleverd en is daarom  heel eenvoudig per 5 mm te verlengen. Dit gecombineerd met gecertificeerd veiligheidsbeslag bent u top beveiligd en kunt u gerust en zorgeloos verblijven in uw woning of bedrijfspand.

Voor u als eigenaar of als zorginstantie is de PIN-KEY® cilinder, de ‘juiste’ oplossing!

Informeer naar de mogelijkheden:

Metafa Holland B.V.
Tel. +31 (0)499 - 477 876
info@metafa.nl
www.metafa.nl

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief