Overname cilindertak van Metafa Holland BV

Overname cilindertak van Metafa Holland BV

ABUS Nederland BV heeft vanaf 7 januari de cilindertak overgenomen van Metafa Holland BV. 

Metafa Holland BV zet als familiebedrijf sinds 1971 al in op hoogwaardige producten, optimale veiligheid, snelle levertijden en complete service. In 1993 is Metafa een partner geworden van ABUS Pfaffenhain en levert de sluitsystemen aan de slotenmaker, sleutelspecialisten, ijzerwarenzaken gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en toeleveranciers aan de bouw.

Erik Mol (li.), directeur/eigenaar van Metafa Holland BV en Ronald Kuyken, Managing Director van  ABUS Nederland BV, bij de ondertekening van het contract in het hoofdkantoor van de ABUS Groep in Wetter.

Door deze strategische overname integreert ABUS een deel van haar kernactiviteiten in haar eigen organisatie en heeft hierdoor directe toegang tot belangrijke marktspelers op de Nederlandse en Belgische markt. Alle medewerkers zullen hun werkzaamheden voorzetten bij ABUS op de huidige locatie in Son.

Ronald Kuyken, Managing Director van ABUS Nederland BV: “ABUS en Metafa volgen al vele jaren een gezamenlijk, op partnerschap gebaseerd pad. We zijn erg dankbaar dat Erik Mol ons de mogelijkheid heeft gegeven om een deel van zijn bedrijf over te nemen en toe te voegen aan ABUS Nederland, waardoor onze lokale aanwezigheid in Nederland wordt versterkt. Erik Mol zal met de firma Metafa verder opereren met de merken Hafi, Dieckmann en Keyline op de Nederlandse en Belgische markt. Door de synergiën met klanten en projecten zullen wij ook in de toekomst nauw met hem blijven samenwerken”.
                                                      

          

Het kantoor van Metafa Holland BV in Son. Alle medewerkers zullen op deze locatie blijven werken.

Metafa Holland B.V.

Ekkersrijt 1311

5692 AJ Son

Tel: +31 (0)499 477 876

info@metafa.nl

www.metafa.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief